JUDr. Markéta Tomečková ze ZOO, právnička, co má styl

JUDr. Markéta Tomečková ze ZOO, právnička, co má styl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Markéta Tomečková je krásná, mladá a úspěšná právnička. Diváky ale její postava příliš oblíbená není. Co ji ale nemůže snad nikdo upřít, je její skvělý a elegantní styl. 

Markéta Tomečková je mladá právnička, kterou ale diváci rozhodně nemají v lásce. Umí být pěkně protivná, zákeřná a nesympatická. To ale samozřejmě neplatí o její představitelce Michaele Petřekové. Tato mladá herečka je nejen velmi talentovaná, ale také velmi sympatická a krásná. A právě krásu mají s Markétou společnou.  

Markéta je dnes již bývalá přítelkyně soudce Petra Kříže, o kterého bojovala zuby nehty do poslední chvíle. Dokonce už došlo i na svatbu. Na té se ale nedočkala z Petrových úst vytouženého „ANO“ a z veselky nic nebylo. A to byl pro Markétu jasný povel k pomstě. A že mstít se umí na výbornou!  

Jedničku s hvězdičkou si ale zaslouží také její styl oblékání. Markéta chodí vždy skvěle a elegantně upravená. Pravidelný divák si Markétu zajisté spojí s decentním líčením, podtrženým výraznější rtěnkou. Toto líčení naprosto skvěle podtrhuje její nádherné rysy obličeje. K Markétě neodmyslitelně patří také její dlouhé, světle hnědé vlasy, které vždy a za všech okolností nosí decentně upravené.  

To vše samozřejmě ladí s jejím elegantním oblečením. Jakožto schopná právnička chodí velmi elegantně oblékaná. Nejčastěji ji můžeme potkávat ve společenských kalhotách, sukních, kostýmcích a halenkách, doplněných decentními šperky. Postava Markéty umí skvěle skloubit eleganci a zajímavost. Její outfity mají k nudným rozhodně velmi daleko. Markétin elegantní styl podtrhuje také její vzpřímené držení těla, ladné pohyby a sebevědomé pohyby. Sebevědomí jí totiž rozhodně nechybí.  

Co se stylu a módy týče, není Markétě rozhodně co vytknout. Více by ale měla zapracovat na svém charakteru. Ten totiž rozhodně dost pokulhává. Na druhou stranu je to ale pro diváky jen dobře. Markéta totiž do seriálu přinesla mnoho zajímavých a dramatických situací. A my se jen můžeme těšit, co Markéta předvede v dalších dílech.

Zdroj článku:
  • Autorský text