Zavzpomínejte na kuchařku Sookie z Gilmorových děvčat. Dnes patří k nejlépe placeným herečkám a kila navíc umí prodat

Zavzpomínejte na kuchařku Sookie z Gilmorových děvčat. Dnes patří k nejlépe placeným herečkám a kila navíc umí prodat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sookie St. James je v seriálu nejlepší přítelkyní Lorelai, té starší z Gilmorek. Její role se dá charakterizovat jako trošku střelená a roztržitá šéfkuchařka v hotelu Nezávislost, která si za směnu klidně podpálí zástěru, pohádá se s dodavatelem zeleniny, a vymyslí skvělou novou omáčku.

Na druhou stranu Sookie je upřímná, nikdy neodmítne pomoc, když je Lorelai v obtížích a je dobrou tetou pro Rory, mladší z Gilmorek. Baví Lorelai i diváky svým vztahem se zelinářem, který nakonec svými cuketkami a ředkvičkami získá kuchařčino srdce.

Komička klame tělem, umí se prosadit

A jak se daří Melisse McCarthy od dob, kdy seriál skončil? Rozené komičce se podařilo téměř nemožné. Se svojí výraznou nadváhou se dokázala prosadit v prostředí, kde ženy téměř nejedí, aby zosobňovaly zdravý a moderní životní styl. Melissa je tak výraznou osobou, že ji Hollywood prostě přehlédnout nemohl.

Čtěte také: Vysoký a kapku ostýchavý Dean, přítel Rory z Gilmorových děvčat, už pár sezón „loví duchy“ a vyrostl z něj náramný fešák

Přes malá komická vystoupení v New Yorku se dopracovala k nejlépe placeným americkým herečkám (v roce 2015 vydělala 23 milionů dolarů).

Na děvče, které vyrostlo na venkovské farmě mezi sójou a kukuřicí, je to slušný úspěch.

Seriál „Gilmorova děvčata“ a další seriál „Mike&Molly“, který následoval, ji určitě pomohly k zajímavým rolím.

Po seriálech jde z jedné filmové role do druhé

Zahrála si například menší roli v Charlieho andílcích nebo jednu z hlavních rolí v novém zpracování Ghostbuster. V roce 2011 se objevila v jednom z nejúspěšnějších filmů „Ženy sobě“, za který byla nominovaná na Oscara. V roce 2013 doslova perlila jako policejní protiklad upjaté Sandry Bullock ve filmu „Drsňačky“. O dva roky později si zahrála ve špionážní komedii „Špión“, kde jejím nestandardním špionážním metodám přihlíželi Jason Statham a Jude Law. Komedie ji vynesla nominaci na Zlatý glóbus.

Spokojené manželství

V manželství se jí určitě daří stejně jako v herecké kariéře. S režisérem Benem Falconem tvoří stabilní manželský pár. Spolu mají dceru Vivian (nar. 2007) a Georgette (nar. 2010). Její manžel a starší dcera si s Melissou zahráli pár malých rolí v seriálech, mladší dcera hrála mladší verzi své matky ve filmu „The Boss“ pod režijním vedením Falcona.

Melissa slaví 26.8. významné jubileum, popřejme ji k padesátinám stále úsměv na rtech a hodně komediálních rolí, které jí tak sluší. Přesvědčit se můžete v naší galerii.