Lady Gaga překvapí v roli organizátorky vraždy svého bohatého manžela, dědice módního impéria Gucci

Lady Gaga překvapí v roli organizátorky vraždy svého bohatého manžela, dědice módního impéria Gucci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vražda Maurizia Gucciho, dědice miliardářského módního impéria GUCCI, se dočká filmového zpracování. Jde o událost z roku 1995 a příběh si vyhlédl pro svůj film Ridley Scott.

Příběh nás zavede do italské rodiny Gucci, kde manželské neshody a ohlášený rozvod způsobí rodinou tragédii.

Hvězdné obsazení připravovaného filmu

Ridley Scott chystá opravdu hvězdné obsazení. Film poctí svou účastí Robert De Niro, Al Pacino, Jared Leto a Adam Driver. Obsazení by mohli doplnit Jack Huston a Reeve Carney. Jak budou rozdělené role, je zatím tajné. Jen role Patrizie Reggiani, bývalé manželky a organizátorky vraždy dědice florentského módního domu je jasná a potěší všechny fanoušky Lady Gaga.

Film inspirovaný skutečnou tragédií

Reálná „LADY GUCCI“ byla odsouzená k 29. letům vězení. Později dostala nabídku, že může z věznice vycházet pracovat, ale to odmítla s tím, že nikdy nepracovala a nehodlá na tom nic měnit.

Nakonec vězení opustila po 18. letech, a dokonce si vysoudila roční rentu 28 milionů dolarů, kterou ji měl její manžel po rozvodu platit. Soud rozhodl, že vražda manžela a výplata renty spolu nesouvisí, a proto není důvod něco na finančním ujednání měnit.

Za tragédií stála nová milenka Gucciho, která na muže začala mít nezdravě velký vliv a Patrizie se bála, že by stihla rodinné jmění rozházet dříve, než dospějí její děti, právoplatní dědicové módního impéria – potomci Maurizia.

Jak se bude scénář držet skutečného příběhu, není zatím jasné.

Značka Gucci má ale ve světě zvuk a lze předpokládat, že s takovým hereckým obsazením půjde o oscarový snímek.

Zajímavosti

Styl značky Gucci je tak originální, že jej lze rozeznat na první pohled. Značka je od padesátých let na vrcholu módního průmyslu, a kromě oděvů se specializuje na kabelky, obuv a parfémy.

Parfém poznáte podle minimalistického flakonu. V obuvnictví jsou proslulé semišové mokasíny a celkově se botám daří a značka jich už vyprodukovala přes 100 tisíc párů do celého světa. Kabelkami, taškami a doplňky se pyšnily už v minulosti hvězdy jako Jacqueline Onassisová, Grace Kelly, Liz Taylor, Peter Selers, Audrey Hepburn a mnoho dalších.