Takto se změnil Facundo Arana, který před 30 lety zářil vedle Divokého anděla Natalie Oreiro v roli Iva

Takto se změnil Facundo Arana, který před 30 lety zářil vedle Divokého anděla Natalie Oreiro v roli Iva
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jorge Facundo Arana v tuzemsku proslul zejména jako Ivo Di Carlo z telenovely Divoký anděl. Po boku půvabné Milagros mu to skutečně slušelo. Kam zmizel tenhle argentinský fešák a co dělá dnes?

Fešák z telenovel stále na obrazovce

Facundo Arana se narodil 31. března 1972. Brzy tedy oslaví už padesátiny. Léta, která uplynula od natáčení Divokého anděla by však charismatickému fešákovi hádal jen málokdo.

Ačkoli srdce divaček dobyl v seriálech, telenovelám dal argentinský herec tak trochu vale. Příležitost dostal v komediálním seriálu Pequeña Victoria z roku 2019 a zahrál si v několika filmech. Objevil se například v nezávislém snímku El agua del fin del mundo. Diváci ho taktéž mohli spatřit na divadelních prknech, v roce 2016 se například objevil ve hře En el aire.

U nás však jeho herecké počiny příliš známy nejsou. Kariéra sličného herce rezonuje už spíše v domovské Argentině.

Ačkoli jeho filmografie z posledních let není úplně obsáhlá, rozhodně však nemůžeme říci, že by se dřívějšímu idolu mnoha žen po pracovní stránce nedařilo. Dnes už se spíše než na obrazovce objevuje na hudebních pódiích.

S mikrofonem v rytmu jazzu

Hlavním uměleckým zaměřením se mu stala hudba. Facundo Arana má vlastní kapelu a hraje v ní na saxofon. Ostatně hercem na počátku své profesní dráhy být nechtěl. Srdeční záležitostí se pro něj stal právě saxofon.

Jeho sólové album nese název Salir a tocar. Na albu se především objevily jazzové a bluesové rytmy. Vůbec prvním singlem z alba byla cover verze slavného hitu Stand by me od soulového zpěváka Bena E. Kinga.

Věnuje se také filantropickým aktivitám. Svou činnost zaměřuje na izolované části rodné země. Rovněž aktivně podporuje vzdělávání domorodých dětí.

Dlouhých deset let randil s herečkou Isabel Macedo. Ačkoli to vypadalo, že se seriálový Ivo do chomoutu zrovna moc nehrne, přesvědčit ho nakonec dokázala argentinská modelka María Susini. Brali se v roce 2012. Mají spolu tři děti.

A jak dnes vypadá Facundova herecká kolegyně Natalia Oreiro?