Michaela Pecháčková ze ZOO je vděčná za herecké příležitosti

Michaela Pecháčková ze ZOO je vděčná za herecké příležitosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michaela Pecháčková patří mezi velmi mladé herečky, které svou příležitost dokázaly využít. Teprve osmnáctiletá Pecháčková se objevila nejen v seriálu Přístav, ale také ve filmu Tři bratři. 

Její největší role je ale postava Sid v seriálu ZOO. Právě v něm můžete herečku vidět v roli, která jí sedne. Vlastně patří mezi její největší role, protože po odchodu Evy Burešové dostala velký prostor. Její postava to má v životě těžké, ale ve skutečnosti si Pecháčková život užívá na maximum. 

Role v seriálu ZOO ji vystřelila nahoru 

Ačkoliv Michaela už za sebou měla nějaké zkušenosti s herectvím, právě role v seriálu ZOO jí ukázala herecký svět takový, jaký je. Seznámila se nejen s dalšími kolegy, ale poznala, jak je náročné vstávat na natáčení v pět ráno, protože v šest už musela být připravená v maskérně. Své role se ale zhostila dobře, což dokazují nejen reakce fanoušků, ale také jejích hereckých kolegů. 

Navíc je Michaela také hvězdou sociálních sítí, neupozorňuje na sebe fotkami, které jsou vyzývavé nebo by snad mohly vyvolat pochybnosti o jejím uměleckém talentu. Role v seriálu ZOO pro ni byla vyvrcholením její herecké cesty. „Došlo mi, jak moc mě herectví baví a že bych se mu chtěla věnovat naplno. Teď se mi splnil sen, získala jsem hlavní roli v seriálu ZOO,“ řekla pro novinky.cz. 

Kromě natáčení se ale věnuje také divadelním prknům. Na nich vystupuje od svých patnácti let, v hlavních rolích excelovala v muzikálu Alenka a Alice a voda živá. Kromě toho hrála v několika reklamách, na které má skvělé vzpomínky. A jaká jí utkvěla v hlavě? „Možná ta pro Direct, kde jsme měli asi 12 kopečků zmrzliny udělaných z marcipánu, a já je pak mohla všechny sníst. To bylo super.“

Seriál Přístav pro ni znamenal cennou školu 

Michaela se rozpovídala také o tom, že jí hodně dala role v seriálu Přístav, kde si zahrála po boku starších kolegů. Kromě toho se dostala také do vánočního filmu Přání k mání. Tam se dokonce pustila do akčních scén, některé byly hodně náročné. Je ale pravda, že ty nejnebezpečnější scény za Michaelu točila kaskadérka. Seriálové role ji ale dostaly do pozice, ve které ji poznávají lidé na ulici a chtějí s ní fotografii nebo prohodit pár slov. 

„Od počátku seriálu se mi to stává, lidé kolem mě mi říkali, že se to bude dít, já jsem tomu moc nevěřila, ale fakt se to děje. Je to příjemné z hlediska toho, že zatím narážím na slušné lidi, fanoušků si moc vážím. Občas mi přijde i nějaký hejt, na které ale nereaguji. Když je to konstruktivní kritika, ze které si mohu něco vzít, tak mi to nevadí,“ řekla herečka pro eXtra.cz.

Krásná Pecháčková je navíc volná, protože má spoustu práce a na hledání lásky jí prakticky nezbývá čas. Nicméně doufá, že přijde v tu pravou chvíli. „Čeká mě spousta práce. Například muzikál Okno mé lásky v Divadle Broadway, pak začíná natáčení ZOO, ale mám i nějaké dny volna, abych si užila relax, který je důležitý,“ uvedla herečka, která má před sebou ještě dlouhou kariéru.

Zdroje článku: