Ulice: Milena Pumrová chce Radka a Jirku nacpat prášky, aby byli na Vánoce povolnější

Ulice: Milena Pumrová chce Radka a Jirku nacpat prášky, aby byli na Vánoce povolnější
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skyler se chová jako neskutečná potvora. Bára ji pozve, ať s ní, Frantou a Aničkou posedí, ale Skyler se místo vděku začne do Báry odporně navážet. Kryštof s Karlou dostanou od Věry netradiční dárek. Ve 4387. dílu Milena prozradí Gábině svůj geniální plán, jak na Vánoce zkrotit Radka a Jirku.

František nese Skyler obálku s obrázky, co jim oběma namaloval a poslal Chris. Frantovi snad nedochází, že kdykoliv vstoupí do jejího bytu a zůstanou tak sami, bude si ho Skyler vychutnávat. A přesně to také dělá. Vyloženě si užívá jeho přítomnost a přivádí ho s chutí do rozpaků. František je z ní samozřejmě hodně nervózní, proto je k podivu, že za Skyler takhle chodí i přesto, co se mezi nimi stalo a co jí následně řekl. Skyler si totiž hraje na takovou svůdnici, která chce Frantu získat za každou cenu. 

Skyler se pustí do Báry
Zdroj: TV Nova | Skyler se pustí do Báry

Vojta má jarmark ve škole a Věra mu pomáhala s napečením preclíků. Preclíky však přes noc záhadně zmizely. Ráno se pátrá po viníkovi, který se brzy najde. Věra totiž ve víru pečení cukroví a preclíků dala stranou to, co se nepovedlo a co se může hned sníst. Kryštof si ale popletl mísy a místo toho nepovedeného zbaštil právě Vojtovy preclíky. Co teď?

Věra je naštěstí pohotová a má čas, a tak se pustí do pečení nových, aby je později donesla Vojtovi přímo do školy. A za trest jí musí pomáhat Kryštof, který má samozřejmě velkou radost. Chtěl je nahradit kupovanými, ale v pekárně neprodávají smajlíkové. Takové totiž Vojta chtěl. Věře se v Karlině a Kryštofově domácnosti hodně líbí.

Zaprvé je ráda, že má všechny pohromadě a zadruhé má oba na očích. Její pozorování se však chýlí ke konci. Zavolá majitel nového bytu, že se s Lubošem můžou nastěhovat. Věra se tak musí vzdálit, ale s Lubošem Karle a Kryštofovi pořídí netradiční vánoční dárek, který jim Věra nechá v ložnici. 

František s Bárou mají sraz s Aničkou v Coolně. Cestou Bára náhodou potká Skyler a zve ji, aby se k nim připojila. Skyler nejdříve odmítne, ale v mžiku obrací. Vlastně se k nim připojí ráda. Když přijdou s Bárou do Coolny, František s Aničkou jsou zaskočeni, a to ještě nevědí, jak se Skyler bude chovat. Snad hůř než malá ukřivděná holka. Františka kope pod stolem, celou dobu se na něj provokativně dívá a přerušuje Báru, když Aničce vypráví o zážitcích z Izraele. Naváží se do ní, že si neumí dupnout, že ani není schopná upřímně říct, co si myslí o ostatních, a že je tak zoufale hodná, že si nechá všechno líbit. Skyler se chová otřesně, až ji musí František zarazit. 

Věra obdaruje Kryštofa a Karlu netradičním dárkem
Zdroj: TV Nova | Věra obdaruje Kryštofa a Karlu netradičním dárkem

Milena Pumrová si chce pojistit klidné rodinné Vánoce. Ráda by, aby se celá rodina letos sešla, a celou rodinou myslí i přítomnost Jirky Hermana. Gábině se to nezdá jako dobrý nápad. Nějak si neumí představit tu pravou vánoční pohodu, když budou Jirka a její táta sedět u jednoho stolu. Tohle Milena chápe, ale pro rodinné Vánoce chce udělat všechno. Má plán, že Radkovi a Jirkovi šoupnou s Gábinou tabletku na uklidnění do pití a o šťastné a veselé budou mít postaráno. Gábina si myslí, že se její máma dočista zbláznila. Mileně to však přijde jako super plán. 

Zdroj článku:
  • Autorský text