Diskuze

Kvíz: Kdo mluví za hrdiny tvého dětství? Otestuj, co víš o dabingových ikonách

Český dabing patří k nejkvalitnějším na světě a ovlivnil celé generace diváků. Hlasy známých herců jsou neodmyslitelně spjaty s ikonickými filmovými postavami a často dokážou dodat příběhům napínavý nádech. Jak se dabing v průběhu let vyvíjel a kdo patří mezi jeho největší legendy?
Zpět na kvíz

Český dabing patří k nejkvalitnějším na světě a ovlivnil celé generace diváků. Hlasy známých herců jsou neodmyslitelně spjaty s ikonickými filmovými postavami a často dokážou dodat příběhům napínavý nádech. Jak se dabing v průběhu let vyvíjel a kdo patří mezi jeho největší legendy?
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

FOTO: Tohle je vážně on? Drzoun z Kameňáku vyrostl v pořádný kus chlapa
08.05.2025

FOTO: Tohle je vážně on? Drzoun z Kameňáku vyrostl v pořádný kus chlapa

Pamatujete se na malého Pepíčka Nováků z komedií Kameňák? Byl hubený, brýlatý, zlobil, nerad se učil a ke všemu měl co říct. Dnes byste drzého...

Vichřice v reality show Výměna manželek: Nejde o kauzu „Adéla“, ale snad tato kauza zabrání dalšímu zneužívání dětí
20.05.2025

Vichřice v reality show Výměna manželek: Nejde o kauzu „Adéla“, ale snad tato kauza zabrání dalšímu zneužívání dětí

Pořad Výměna manželek vzbuzuje už roky silné emoce. Nikdo ho nesleduje, a přesto má výjimečně dobrou sledovanost. A čím jsou díly šílenější, tím je...

Jedna rodina: Filip se objevil ve Vodárně a neskrývá sympatie pro Ester. To se Radimovi líbit nebude
27.02.2025

Jedna rodina: Filip se objevil ve Vodárně a neskrývá sympatie pro Ester. To se Radimovi líbit nebude

Medard neprožívá dobré časy. Stále se nevzpamatoval z podvodnice, která si pro své řádění vybrala zranitelný manželský pár a pod slibem odnošení...

Zítra v Ulici: V úterý bude tato osoba ronit slzy a ve škole padne návrh na petici
12.05.2025

Zítra v Ulici: V úterý bude tato osoba ronit slzy a ve škole padne návrh na petici

Blanka se vrátí do práce, ale nebude si mít ani kam sednout, protože v její kanceláři už ji zastupuje Standa Pilný. Chudák ženská bude úplně na dně...

Zítra v Ulici: V pátek Vlastimil pozná Amálku, ta bude mít přesto oči pro pláč
17.04.2025

Zítra v Ulici: V pátek Vlastimil pozná Amálku, ta bude mít přesto oči pro pláč

Vlastimilův stav se postupně zlepšuje, ale občas je to s jeho náladami jako na houpačce. To se dá pochopit, jenomže Amálka už některé jeho výlevy...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Největší seriálové zvraty, které diváky šokovaly. Tohle nikdo nečekal ani po letech sledování
05.04.2025

Největší seriálové zvraty, které diváky šokovaly. Tohle nikdo nečekal ani po letech sledování

Jsou seriály, které zná téměř každý. Kdo je neviděl, ten o nich někdy alespoň slyšel. Znáte Dallas, Jak jsem poznal vaši matku nebo Ulici? A znáte...

Příští týden v Ulici: Miloš označí Vítka za zloděje a po letech se objeví Pepan Pavlica
15.03.2025

Příští týden v Ulici: Miloš označí Vítka za zloděje a po letech se objeví Pepan Pavlica

Vztahy v Ulici budou příští týden napjaté, hlavně na komoře a mezi Vítkem a Milošem. V Luďkovi se probudí žárlivost, když Vandu uvidí ve...

Další nová postava v Ulici: Zatím je opředena tajemstvím, možná zamotá hlavu Prokopovi
28.02.2025

Další nová postava v Ulici: Zatím je opředena tajemstvím, možná zamotá hlavu Prokopovi

Příští týden se v Ulici objeví Monika Zoubková v roli profesorky, jejíž styl zkoušení bude kritizovat radikální Anežka, která touží zlepšit...

Survivor 2025: Josef tuší, že by mohl být brzy vyřazený, prý nekontrolovaně prdí a smrdí!
16.04.2025

Survivor 2025: Josef tuší, že by mohl být brzy vyřazený, prý nekontrolovaně prdí a smrdí!

Krotitelé jedou na vlně vítězství. Pája škemrá o brýle, ale Fénixové jsou neoblomní. Josef všechny na kmenové radě odrovnal úvahou o svém zápachu....

Diskutujte

Nejnovější diskutované