Václav Svoboda z Ulice je popáté dědečkem. Raduje se z krásného vnoučka

Václav Svoboda z Ulice je popáté dědečkem. Raduje se z krásného vnoučka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro Lumíra Nykla ze seriálu Ulice je v životě nejdůležitější rodina. Totéž platí pro jeho představitele Václava Svobodu, který se nyní raduje z krásné novinky – narodilo se mu už páté vnouče. S chlapečkem, jenž dostal pěkné české jméno, se hrdý děda pochlubil i na sociálních sítích.

Mám páté vnoučátko, raduje se Václav Svoboda

Oblíbený český herec Václav Svoboda prožívá období plné radosti, neboť mu osud nadělil další vnoučátko, a sice roztomilého chlapečka Antonína. Představitel Lumíra Nykla z nekonečné Ulice své nadšení okamžitě sdílel s fanoušky na Instagramu, příspěvek se srdečnou gratulací zveřejnila na svém profilu i samotná Ulice. Šťastná novinka se objevila mj. také na webu TV Nova a sklidila nespočet milých blahopřání nejen od diváků, ale také od kolegů ze seriálu, např. od Martiny Randové, která v Ulici hraje Lumírovu přítelkyni Kateřinu. I my přejeme malému Tondovi hodně štěstí a spokojený start do života.

V Ulici to na další vnouče nevypadá, spíš na pořádné drama

Zatímco Václav Svoboda si užívá roli pětinásobného dědečka, jako Lumír se zatím může radovat pouze z jedné vnučky. V nejnovějších dílech Ulice to mezi jeho dcerou Vendulou a jejím manželem Pavlem navíc nevypadá zrovna růžově, a tak je možné, že dalšího přírůstku do rodiny se Lumír hned tak nedočká. Dosud spokojené manželství totiž začala ohrožovat Kateřinina atraktivní dcera Martina, která nedávno přijela z Itálie a svým šarmem si podmanila kdekoho, včetně Mária a Pavla. Krásná tmavovláska je navíc vyhlášenou kuchařkou, která ve Vendule vzbuzuje nejen žárlivost, ale i ryzí zlobu – tím, že si dovolila přidávat ingredience do jejích pokrmů!

Ačkoli se Martina přijde omluvit, Vendula tuší, že nejlepší kamarádky se z nich nikdy nestanou. Ženský instinkt Vendule navíc napoví, že by o Pavla měla zabojovat všemi dostupnými prostředky. Aby setřásla nežádoucí konkurenci, zapojí do svérázného plánu Jirku Hložánka.

Zdá se tedy, že u Nyklových bude ještě hodně veselo. Naštěstí se Lumír může spolehnout, že u Kateřiny vždycky najde oporu a pochopení. Platí to ostatně i obráceně. Teď, když Martina začala úřadovat v mámině kuchyni a od základu předělávat jídelníček, bude podporu zřejmě potřebovat hlavně Kateřina.

Kvůli Martině dostali vynadáno všichni tři. Zdroj: TV Nova
Zdroje článku: