Survivor Česko & Slovensko 2023: Pětici švarných jinochů a trojici sličných slečen doplní další čtveřice dobrodruhů

Survivor Česko & Slovensko 2023: Pětici švarných jinochů a trojici sličných slečen doplní další čtveřice dobrodruhů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už to vypadalo, že se soutěž ponese v mužské převaze, ale nakonec se přece jen našly další odvážné slečny, které se rozhodly vyzkoušet si spaní pod střechou z palmových listů a ukázat svou dobrodružnou stránku.

Andrea, Hanka a Katka dostanou na ostrov další ženskou posilu. V loňském Survivoru ženská část osazenstva hodně přemýšlela o tom, že by udělala ryze ženskou alianci, a i když nakonec přece jen ženy přibraly nějaké muže do party, všichni máme v paměti legendární ženské uskupení kolem Nikol a Chili, které bylo dlouho neporazitelné a Vláďa musel vynaložit hodně úsilí, aby matriarchát dokázal narušit.

V show, která se rozběhne na Voyo 25. ledna a na obrazovkách TV Nova 1. února, se objeví také herečka a zpěvačka Karolína Krézlová (35), o které se spekulovalo už před časem. Karolína (na úvodní fotografii) je u Čechů známá především z muzikálů, filmů a seriálů. Na pozornost médií je zvyklá, a novináři ji často zmiňují v souvislosti s milostnými vztahy se známými osobnostmi. Třeba nám show trochu opepří i na ostrově. Vypadá to, že sama se sebou není v poslední době spokojená, protože s věkem ztrácí impulsivní chování. Tvrdí o sobě, že je uzavřená a nesmělá, ale to nebude tak horké, a především ani s jednou z těchto vlastností se tato show nevyhrává.

Myslím, že se ze mě stal v poslední době celkem srábek. Chtěla bych v sobě znovu najít vášeň pro něco nečekaného a nespoutaného. Například pro takové blázniviny jako je Survivor. Čím je člověk starší, tím je pohodlnější. Mám obavu, že příští rok, už bych do toho třeba ani nemusela jít.

Barbora Mlejnková, zdroj: TV Nova

Barbora Mlejnková (31) by mohla na ostrov přinést zajímavou strategii, která plyne z její profese. Od hráčky pokeru budou všichni očekávat, že umí emoce držet pod pokličkou a má vyvinutý šestý smysl, aby odhalila taktiky a lháře. Barbora věří, že je dostatečně vytrénovaná, aby dokázala zachovat klid. Jenže něco jiného je sedět pár hodin u hráčského stolu a něco jiného je o hladu s někým žít řadu týdnů.

 Řekla bych, že díky pokeru mám docela dobrou psychiku. I když musím třeba několik hodin sedět vedle hráčů, kteří mi nejsou sympatičtí, dokážu se koncentrovat a zůstat v klidu. Takže myslím, že ponorka neovlivní moje chování.

Johana Fibišíková, zdroj: TV Nova

Dnešní várku soutěžících něžného pohlaví doplní tanečnice Johana Fibišíková (29). Do soutěže ji dotlačila její kamarádka Besky, která si vyzkoušela úplně jinou show a vyhrála předposlední kulinářskou show MasterChef Česko. Inu, snad ji kamarádka pořádně vykrmila, aby pobyt na ostrově přežila. Johana je zvyklá na luxus, ale jak uvádí, zažila i chudé roky a věří, že to v Dominikáně zvládne.

 Od května do října tancuji na španělském ostrově Ibiza. Má účast v Survivoru bude proti mému životnímu standardu v brutálním kontrastu, protože ten luxusní život vyměním víceméně za strádání a odříkání. Ale sama pocházím ze skromných poměrů, vychovávala mě jen maminka a babička, tu nouzi jsem už v dětství a během dospívání zažila a vím, jaké to je, když člověk žije z mála, nebo toho naopak má dostatek.

Josef Kůrka, zdroj: TV Nova

Trojici odvážných žen doplňuje Josef Kůrka (31), model, který vyhrál v roce 2016 Muže roku. Josef je také vášnivý kuchař, který se účastnil soutěže MasterChef. Umění vařit může být pro oblibu velkou výhodou, pokud dokáže i z omezených zdrojů nakrmit své spoluhráče. Na tom si loni postavila hru Chili a fungovalo to. Bohužel Josef je zvyklý na velký přísun jídla, a to bude jeho slabou stránkou. Loni si to zkusil zápasník MMA a jedlík Gábor Boráros, který sice odstoupil oficiálně kvůli zranění kolene, ale nedostatek jídla ho psychicky ničil a bylo jen otázkou času, kdy to vzdá. Pepa chce hrát tvrdě. To by ale moc nahlas říkat neměl.

 Lidi pro mě nebudou problém, já jsem velmi přátelský. Akorát se bojím, že budu mít hlad, a když se nenajím, tak nejsem příjemný. Buď se budu muset hodně ovládat, anebo…. Vůbec nevím. Bez jídla vydržím maximálně tři hodiny.

Takže počty jsou srovnané a z prvních dvanácti soutěžících máme šestici mužů a šestici žen. Máte už svého favorita?

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • autorský článek