Vztah Magdy a Prokopa uvázl v rutině. Není už čas na zásadní změnu?

Vztah Magdy a Prokopa uvázl v rutině. Není už čas na zásadní změnu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co vás čeká v dnešní Ulici? Když Magda zmíní, že nemá klíče od Prokopova bytu, překvapí tím nejen Otíka, ale tak trochu vlastně i sebe. Uvědomí si, že možná nastala vhodná doba udělat ve vztahu s Prokopem další krok. Co když to ale bude on, koho vyděsí představa pevného závazku?

Bere Prokop Magdu jen jako návštěvu?

Tomáš shání Prokopa, potřebuje si od něj vzít jisté materiály, ale on je pravděpodobně nechal doma a sám není nikde k zastižení. Otíka napadne, aby tedy Magda půjčila Tomášovi Prokopovy klíče. Zajel by si k němu domů sám. Problém je bohužel v tom, že Magda klíče od Prokopova bytu nemá. Otíka to náramně udiví. Chodí spolu už tak dlouho a pořád si ještě nevyměnili klíče?

Magda se později sejde s paní Koláčkovou, která jí před několika dny předala dopis od Zdenky. Koláčková řeší náročnou situaci s nemocnou maminkou. Ví, že Magda si svou maminku kdysi také vzala domů a starala se o ni, a tak ji chce poprosit o radu – zejména proto, že má doma malé děti, které by to nemusely pochopit a přijmout.

Stojí Prokop o vážnější vztah? Zdroj: TV Nova

Prokop večer dorazí k Magdě a přinese s sebou tašku s věcmi, které si u něj zřejmě zapomněla. Magda na něj překvapeně kouká, protože tyhle věci v jeho bytě nechávala úmyslně. Má je totiž dvakrát, a tak jí to připadalo praktičtější.

Teď se ale zdá, že Prokop ji stále vnímá jen jako návštěvu, kdykoli za ním přijde. Pro Magdu je to další bod k zamyšlení nad vývojem jejich vztahu. Není už načase uvažovat o sestěhování?

Vanda už slyší svatební zvony

Vanda se dnes sejde s mámou v hospodě, aby si popovídaly o novinkách a golfu. Vanda zatím byla hrát jen dvakrát, ale chce v budoucnu trénovat co nejvíc, aby Luďkovi nedělala ostudu před vlivnými a důležitými přáteli. Pochvaluje si, jak její vztah kvete a všechno je sluncem zalité. Zatímco Luděk zastává názor, že spolu tráví času víc než dost, ona pomýšlí na to, jak si ho k sobě připoutat ještě těsněji. Z nebeských výšin vyčetla, že ji pan Dokonalý brzy požádá o ruku. Doufejme, že se hvězdy nemýlí, jako tomu bylo v případě Vandiny velké lásky k Evženovi. Pak by ji zřejmě čekalo další kruté prozření…

Denis se rozešel s Markétou, chce zpátky Kristýnu?

Adam zajde do krámku na kávu a na kus řeči s Denisem. Překvapí ho, když zjistí, že se Denis tak brzy rozešel s Markétou. Údajně chtějí jeden druhému poskytnout více prostoru k seznamování s jinými lidmi. Neznamená to ale, že by se Denis chystal znovu usilovat o Kristýnu, o čemž se chtěl Adam také hned ujistit. Rozhodně by kamarádovi nedoporučoval, aby znovu trápil jeho sestru, když se konečně dává dohromady.

Denise zajímá, jak to dopadlo s jejím studiem, a prozradí Adamovi, že tady měl na návštěvě jejich „milého“ tatínka. Ten mu v podstatě vyhrožoval a nutil ho z ulice odejít. Kristýna na vysokou přece jen nastoupila, ale zdá se, že první semestr pro ni bude kvůli vší té chemii, anatomii a dalším náročným předmětům poněkud složitý.

Zdroj článku:
  • Autorský text