Magda dostane záhadný dopis, který jí napsala zesnulá maminka. Co se v něm píše?

Magda dostane záhadný dopis, který jí napsala zesnulá maminka. Co se v něm píše?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už je to dlouho, co Magdě zemřela maminka Zdena. Teprve teď ale Magda dostává dopis, který jí byl určený a ve kterém se jí snaží vysvětlit, co ji vedlo k tomu, aby předčasně ukončila svůj život asistovanou sebevraždou. Zároveň se jím snaží dodat Magdě sílu do života. 

Yvetta Blanarovičová opět v Ulici 

Pamatujete si, když do Ulice nastoupila postava Zdenky, kterou si zahrála Yvetta Blanarovičová? Byla to maminka veselé Magdy, která trpěla Alzheimerovou chorobou. Protože se nechtěla dostat do fáze nemoci, ve které už ani nepozná své blízké, rozhodla se pro asistovanou sebevraždu. Než k ní v Ulici došlo, mohli diváci sledovat pohnuté osudy maminky a dcery, které na sebe byly velmi silně napojené. Magda neváhala a vzala maminku k sobě, když se jí nemoc zhoršovala. Kvůli ní ani neváhala obětovat svůj vztah s Eddiem, se kterým jí to docela dobře klapalo.

Jenže Eddie už dál nemohl snášet, že je vedle Zdeny u Magdy vždy až na druhém místě. Proto oba dospěli k závěru, že bude lepší, když vztah ukončí a rozejdou se v přátelském duchu. Pak Magda na maminku zůstala sama, tedy ne tak docela. Za své krátké působení v Ulici stihla Zdena potkat Tomáše Jordána, se kterým si velice rozuměli. Tomáš se pak stal velmi dobrým přítelem Magdy, jímž je až doteď. 

Pamatujete si, když do Ulice nastoupila postava Zdenky? Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Srdceryvné okamžiky, které diváci zažívali v Ulici, když se postava Zdeny rozhodla pro asistovanou sebevraždu, jsou zpátky. Tajemný dopis od mámy v Magdě probudí veškeré vzpomínky a rozjitří staré rány. Zároveň ale Magdě dodá sílu k dalším zítřkům. V čem bude Magda tápat a co jí dopis usnadní?

Že by už Magda nedávala vztah s věčně pracujícím Prokopem? Zdroj: TV Nova 

Podpoří Prokop Magdu v těžké životní chvíli? 

Protože však upoutávky na seriál Ulice více neprozrazují, nezbývá nic jiného, než si počkat, jak se Magda k dopisu dostane. V jakém rozpoložení se bude nacházet, že jí dopis pomůže posunout se dál? Že by už nedávala vztah s věčně pracujícím Prokopem? Že by začala litovat toho, že se rozešla s Mirkem? Přece jen je Prokop hodně zahleděný do sebe, a tak nemusí rozeznat okamžik, kdy ho Magda bude potřebovat ze všeho nejvíce.

V období výročí smrti její matky se ale Magda stejně nejraději obrací na Tomáše. Ten jediný totiž může naplno pochopit, jak se Magda cítí. Byl tehdy u toho, když jejich milovaná Zdena odcházela. A sám měl dlouhou dobu v srdci prázdno. Na počest zesnulé Zdenky pak společně s Magdou vysadili strom, u kterého se dodnes scházejí. Upoutávky tedy naznačují, že se Magda znovu ocitne na životní křižovatce. Na té ale stála celkem nedávno, a to ještě před prázdninami, kdy se definitivně rozešla s Mirkem. Co se teď bude dít Magdě, že jí dopis pomůže? Že by ji Prokop začal unavovat? Uvidíme! 

Zdroje článku: