Ordinace v růžové zahradě: Boban jako kocour našel na seznamce svou kočku a ta bude mít pěkně ostré drápky

Ordinace v růžové zahradě: Boban jako kocour našel na seznamce svou kočku a ta bude mít pěkně ostré drápky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Identifikace počítačově zrekonstruovaného obličeje muže, jehož ostatky byly nalezeny v Mexiku, Alenu úplně rozložila a přesto, že je obklopena lidmi, kteří ji chápou a mají rádi, není schopná dát definitivní sbohem muži, se kterým strávila kus života.

To, že mrtvý muž není Čestmír, ji moc nepomohlo. Opět se chytá naděje, že se možná jednou objeví. Fotku v časopise už viděla stokrát a není o moc chytřejší. Je to její muž, nebo jen chce vidět jeho tvář?

Právě to, podle Jarmily, je její problém. Musí najít sílu a konečně dát Čestmírovi sbohem, když ho zase ve svých představách uvidí. Znovu a znovu ji opakuje, že Čestmír je mrtvý, má hrob. Měl pohřeb a ona musí najít sílu se s ním konečně rozloučit, jinak se zblázní.

Jarmila radí Aleně, zdroj: TV Nova

David Suchý se zotavuje z operace ruky a zlost, že musí ležet v nemocniční posteli, si vylévá na sestřičkách. Starost mu dělá brnění prstů a útočí na Máru, zda mu zpackanou operací nezničil kariéru. Mára to schytává i z druhé strany, protože i Zdena, která celou operaci sledovala, má o kvalitě odvedené práce pochybnosti a Máru nešetří. Ten má ale ještě úplně jiné starosti.

Maminka od Budulínka musí zabojovat o život, ale naštěstí vše dobře dopadne. Jenže problémem je Budulínek, ke kterému si Táňa vytvořila citový vztah. Běla už dál dítě v nemocnici nechce, protože to není pacient. Jenže dítě nikoho nemá a je tak vlastně už na půl cesty do kojeneckého ústavu. To ale Táňa nechce dopustit, protože je přesvědčená, že to neprospěje dítěti ani matce.

Švarc sice dostal od Jáchyma lekci, jak se v dnešní době používají seznamky, jenže Boban je prostě živel a všechny potencionální zájemkyně hned odradí. Eva už je s radami v koncích a Vilík je zase nervózní z toho, že se kvůli Bobanovi kolem Evy motá Jáchym víc, než je ochotný tolerovat. Eva ho ale ujišťuje, že už si Jáchyma užila dost a je to pro ni minulost. Jáchym ale úplně její názor nesdílí.

Zoufalý Boban nakonec dospěje k názoru, že se může snažit sebevíc, ale všechny ženy jsou povrchní a potřeboval by mít obličej jako Jáchym, protože o nic jiného nejde. To ho přivede na myšlenku založit Jáchymovi profil s jeho fotografií, ze kterého by mohl s ženami komunikovat a přesvědčit je, že bude dobrá partie.

Jenže když o tom říká Vilíkovi, něco zaslechne Jarmila a vyvodí z toho, že Jáchym má účet na seznamce. Ještě za tepla běží novinku říct Darině, protože ví, že si na něj šéfka nemocnice myslela. Využije svých psychologických znalostí a zblbne Darinu tak, že si Jáchyma na seznamce najde a anonymně s ním naváže kontakt. Jenže ve skutečnosti tak vlastně začne flirtovat s Bobanem. Ten Darinu v reálu nesnáší, ale protože i ona použije jinou fotku, ani Švarc netuší, komu říká kočičko.

Na osudové setkání, které oba zúčastněné hodně zaskočí, si musíme týden počkat.

Zdroje článku: