Eva Burešová hlásí návrat do seriálu ZOO

Eva Burešová hlásí návrat do seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva Burešová je hlavně dvojnásobnou maminkou, nicméně ji chybí práce, takže už před Vánoci koncertovala. Nepřehání to, ale od nového roku ji čeká další natáčení. A nebude to nic nového, vrací se do seriálu ZOO.

Volba fanoušků nebo scenáristů?

Viki patřila mezi hlavní postavy. Její dějová linka ale musela být ukončena, protože Eva oznámila těhotenství. V očekávání byla s přítelem Přemkem Forejtem a rozhodla se tak na chvíli dát herectví vale. Podle všeho se ale chystá velký návrat právě Burešová: První natáčení dny by měly být již první týdny v lednu. Co na to říkají fanoušci? 

Pro ty byl velký šok, když byla dějová linka Viki a soudce ukončena. Právě Robert Urban, který soudce hraje, ale smlouvu na další díly podepsanou nemá, narozdíl od Burešové. Vybrečeli si snad návrat Viki fanoušci, kteří nesnesli pomyšlení na to, že láska Viki a soudce bude u konce? 

Nebo se tak rozhodli scénáristé, kteří pochopili, že Izy a Tes nemohou celý seriál „utáhnout”? Seriál ZOO se totiž těší velké sledovanosti, narozdíl od nového projektu Dobré zprávy. ZOO, stejně jako Slunečná, patří mezi seriálové špičky posledních měsíců. Jakou roli tedy mají Izy a Tes? „Okrádáme špatné lidi a z těch peněz pak žijeme,“ řekly pro čtidoma.cz. 

Eva začne natáčet už v novém roce

Do pracovní procesu tak musí Burešová nastoupit velmi rychle po porodu. Malému Tristanu je teprve několik měsíců, herečka ho ještě kojí a natáčení pro ni bude velmi náročné. Je ale velkým lákadlem, který může přivést i nové diváky. Sama Eva prozradila, že věděla, že se do seriálu vrátí, jak uvedla. „To ráno, kdy jsem měla poslední natáčecí den, jsem o tom, že něco končí, přemýšlela.

Dotočila jsem, ale jen na chvíli, a jelikož jsem věděla, že můj odchod není definitivní, tolik jsem to neprožívala.” 

Na přípravu nebylo moc času, herečka se věnuje především své rodině, která má nyní už pět členů. Její partner Přemek má dceru Stellu z předchozího vztahu. Burešová seriál poctivě sleduje. „Mám to moc ráda, jsem fanynka, která je stále v obraze. Navíc, vrátím se, takže to bylo naprosto jiné loučení, než bylo ve Slunečné.”

Tomáš Klus
Tomáš Klus, Zdroj: FTV Prima

Herečka si může diktovat podmínky

Budou ale všichni skutečně z jejího návratu nadšení? Scénáristé mají jasno, stejně jako fanoušci, kterým Viki chyběla. Většina z nich doufala, že se vrátí. Jak se ale bude její postava vyvíjet? Skončí vztah se soudcem, jak na tom budou její děti? Eva Burešová se rozhodně nemusí bát, že by nerozvířila seriálové vody. 

Že se zpěvačka, herečka a hlavně maminka vrátí na televizní obrazovky, potvrdil také informovaný zdroj pro extra.cz. „Natáčet začne hned po Novém roce a diváci se jí na obrazovkách znovu dočkají někdy v dubnu, zhruba před stým dílem.” Je znát, že má Burešová natáčení tým omotaný kolem prstu, protože právě kvůli těhotenství se muselo natáčení přesouvat.

A nejen to, její postava dostála také několika změn. Její kolegové ale se vším souhlasili, protože je podle nich mateřství posvátné. Respektovali tak hereččiny požadavky ohledně pohodlnějších pozic při natáčení.

Zdroje článku: