Eva Burešová ze ZOO si bude mateřství užívat v hektickém stylu

Eva Burešová ze ZOO si bude mateřství užívat v hektickém stylu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva Burešová se na svém instagramovém účtu rozplývá, jak dokonalé je být matkou. Své obavy z toho, jak skloubí péči o dva syny, hlavní roli v nově chystaném muzikálu The Bodyguard a návrat do ZOO, který se na jaře chystá, svým fanouškům nejspíš nepřizná. Každá maminka, která vede podobný hektický styl života s dětmi, přitom tuší, že to bude pořádná fuška.

Podobně jako další herečky se ani Burešová na mateřské příliš neohřeje 

Zdá se, že zůstat na mateřské se svým čerstvě narozeným dítětem je pro většinu hereček a zpěvaček zbožným, ovšem těžko splnitelným přáním. Alespoň o tom svědčí celá řada hereček, které se účastnily natáčení a při tom pomalu zároveň kojily své malé děti. Řeč je konkrétně o Ivaně Korolové, která coby novopečená maminka vzala hlavní roli v muzikálu Slunce, seno, jahody a převzala také dabování Lízy Simpsonové po dabérce Heleně Štáchové.

Volnější to neměla ani Patricie Pagáčová, která skončila v Ulici, aby se mohla věnovat i jiným projektům, a to se jí splnilo na 200 %. Spolu s Monikou Bagárovou usedly coby maminky za porotcovský stůl a v přestávkách buď kojily své dcerky nebo si vyměňovaly rodičovské zkušenosti. Patricii Pagáčovou jste pak mohli vídat všude možně, třeba v Modrém kódu, v Ordinaci v růžové zahradě nebo v posledním novém seriálu Novy O mě se neboj. A nejinak to má také herečka Eva Burešová.

Ani Patricie Pagáčová to neměla volnější. Zdroj: TV Nova

Té k prvorozenému synovi Nathanielovi přibyl také druhý chlapeček Tristan. Zdálo by se, že po tom, co diváky učarovala coby Týna Popelková i Viky Janečková, by mohla Burešová zvolnit. Jenže nabídka hlavní role v muzikálu The Bodyguard se jen tak neodmítá. Další by už nemusela přijít, a tak chtě nechtě musí Eva Burešová část povinností o své děti nejspíš svěřit chůvě. Za honoráře, které si bere, si ale bude moci vybrat tu nejlepší. 

Eva Burešová si mateřství užije jak jinak než hekticky. Na odpočinek a tulení se k miminku nějak není čas, protože už teď zkouší svou roli Rachel v dlouho očekávaném muzikálu The Bodyguard. Premiéra se plánuje na jaro příštího roku a už teď jsou nejspíš přípravy v plném proudu. 

Na Instagramu sdílí jen to pozitivní

Eva Burešová však s diváky nekomunikuje jen skrze televizní obrazovky a z divadelních prken. Dost toho na sebe prozradí i skrze svůj instagramový účet, kde sdílí převážně jen to pozitivní. Otázkou je, jak moc se tady Burešová přetvařuje. Koneckonců, na Instagramu se objeví jen to, co na něj vložíte, a tudíž se tady naskýtá prostor pro to, abyste o sobě tvořili poněkud zkreslenou realitu. Ostatní maminky, které nestíhají, a to ani nemusí mít hlavní roli v muzikálu, tudíž mohou zůstat v klidu. I Eva Burešová má určitě dny, které nejsou zalité sluncem, ale tohle se svými sledujícími nejspíš sdílet nebude, co říkáte?