Seriál ZOO o skvělé známé herce nemá nouzi. Pojďme se ale podívat na ty méně známé

Seriál ZOO o skvělé známé herce nemá nouzi. Pojďme se ale podívat na ty méně známé
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V oblíbeném seriálu ZOO se to hemží skvělými hereckými ikonami. Můžeme se tak dívat na příjemný herecký koncert předních českých herců, jako je třeba Veronika Freimanová, Vanda Hybnerová atd. Mezi těmito českými stálicemi, kterých je v seriálu celá řada, se ale objevují také méně známé tváře.

Na začátku seriálu jich bylo neznámých víc. Ale postupem času se z některých původně téměř neznámých stali oblíbenci a dnes se na ně stojí fronty při autogramiádách.

Například přitažlivý soudce Robert Urban, který hraje takového správňáka, že by ho každá chtěla mít doma, či Šimon Bílina jako charismatický a tajemný Adam Haďák, dnes určitě o fanynky nemají nouzi. Do povědomí se zapsala určitě také sympatická Míša Pecháčková jako Anička, která má vždycky na všechno řešení a věří v dobro. Ale v seriálu je také řada vedlejších postav.

Krásná Natálie Halouzková alias Mína. V seriálu je to bývalá přítelkyně barmana Marka. Viky ji moc v lásce nemá a občas má možná trochu zvláštní chování, ale je to dívka, které nic neunikne, a ví, co chce. V reálném světe je to sympatická mladá herečka, která má také například svůj podcast, kde rozebírá různá témata, která by mohla mladé posluchače zajímat, např. cestování, vztahy, jídlo, ale třeba i ženský orgasmus.

Miriam Chytilová, která v seriálu hraje tetu Viky, zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Velice zajímavou postavou je barman Vojta, bratr Marka. A zajímavý je hlavně kvůli své minulosti, kterou měl velmi bolestnou. V diagnostickém ústavu, kam se dostal kvůli svému nezvladatelnému chování a drogovým zkušenostem, byl zneužíván. Tuto bolestivou zkušenost si s sebou nese dál a dává ji za vinu své matce, která za jeho umístěním do „pasťáku“ stála. Cestu k matce si buduje jen velmi těžko. V reálném světě je tímto mužem Goran Maiello, herec italského původu.

Právničku Markétu Tomečkovou, která se pro udržení chlapa nebojí udělat cokoli, hraje Michaela Petřeková. Ve skutečnosti je to moc sympatická mladá herečka, které se také určitě rozjíždí slibná kariéra.

Při výčtu vedlejších postav by určitě byla velká škoda opomenout Vaška Noida Bártu, který v seriálu vždy sedí za piánem. Zároveň dělal seriálu hudbu a nové aranže starých písní, které Lady X v baru zpívá. Jejich nová podoba je někdy překvapivá, ale o to víc působivá.

Ernesto Čekan, jako problémový otec Viky, zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Příjemnou zajímavostí je, že někteří herci, kteří v seriálu hrají, jsou nám možná od pohledu neznámí. Když ale promluví, hned víme, že jsme jejich hlas už někde slyšeli. Mezi tyto herce určitě patří Miriam Chytilová, která v seriálu hraje tetu Viky, a dabovala obrovské množství filmových a seriálových postav, mimo jiné také třeba Rachel z přátel. Pak také třeba charismatický Ernesto Čekan jako problémový otec Viky. Či například Otmar Brancuzský, který hraje souseda Viky a díky němuž má Viky pořád spoustu práce se šitím. Otravného exekutora hraje Zdeněk Mahdal, u něhož je také podle hlasu hned jasné, že už jsme ho už někde slyšeli.

Zdroj článku:
  • Autorský text