Ve středeční Ulici zazáří hvězdné prodejní duo, tedy alespoň podle Evy, a Lumír nakoupí věci pro kočku

Ve středeční Ulici zazáří hvězdné prodejní duo, tedy alespoň podle Evy, a Lumír nakoupí věci pro kočku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lucie očividně nemá talent na přemlouvání zákazníků, rozhodně ne takový, jakým se může pochlubit přesvědčivá Eva. Lumír si ve středu připraví velké překvapení pro Lexíka a Kateřinu. Ale bůh ví, jestli je to opravdu dobrý nápad, chtít jim darovat zrovna kočku.

Lucka při prodejích pohoří, ale Eva se blýskne

Lucka neprožívá právě radostný týden vzhledem k Evině urputnosti a neutuchající snaze vytlouct z mladé prodejkyně kýžené výsledky. Ani středeční ráno nezačne pro půvabnou obsluhu z kavárny právě vesele. Do krámku totiž vejde Anička pod záminkou ochutnávky nějakého dobrého čaje. Ve skutečnosti jí jde ale zřejmě jen o to si Lucii trošku obhlídnout a proklepnout.

Lucii to při prodejích moc nejde, ale Eva si ji vezme do parády.
Lucii to při prodejích moc nejde, ale Eva si ji vezme do parády. | Zdroj: TV Nova

Od chvíle, kdy jí Eva potvrdila, že dívka a František spolu pravděpodobně chodí, mučí Aničku nezkrotná zvědavost a touha po podrobnostech. Proto bude z Lucie tahat nejrůznější informace a také dojmy z práce v kavárně. Nakonec ji šokuje zájmem o pilulky. Prý se od známých dozvěděla, že je Lucka prodává, a chtěla by si od ní koupit základní stravovací doplňky pro ženu jejího věku, na posílení imunity. Lucka jí něco příhodného nabídne, na rovinu ale přizná, že se v tom sama ještě úplně nevyzná a že doplňky stravy ani nepovažuje za nutné nebo opravdu přínosné. Rozhodně ale ničemu neublíží a jsou údajně skutečně přírodní.

Lucii následně čeká setkání s tajemným pánem ze sociálních sítí, které jí domluvila urputná Eva. Představa, že mu bude muset vnucovat prášky, není dívce ani trochu příjemná. Co když o to ten neznámý člověk vůbec nestojí, ale jde mu o něco docela jiného? Jak se však ukáže, pán bude spíš prostě jenom nedůvěřivý. Neznalá a nezkušená Lucie ho nedokáže přesvědčit o kvalitách nabízených doplňků, jenže pak se slova chopí Eva Knoblochová. Jak to nakonec dopadne? Podaří se zákazníka zmanipulovat ke koupi, anebo to bude poslední kapka pro Lucii, kterou celé tyhle prodeje psychicky vyčerpávají?

Vendy marně krotí tátovo nadšení do kočičího překvapení

Lumír usoudí, že kočka je dobrý kompromis mezi psem a ničím. Nesnese pohled na to, jak je Lexík pořád smutný, a tak se ho rozhodne překvapit náhradním zvířátkem. Tajnosti bude dělat i před Kateřinou, chce jim oběma připravit hezký a naprosto nečekaný dárek. Vendule se to však nezdá dvakrát rozumné. Neměl by takový záměr se svou partnerkou nejdřív probrat?

Paličatý pan Nykl ale bude trvat na svém plánu s dokonalým překvapením, proto si k Vilmě natahá nejrůznější kočičí potřeby, aby je tam dočasně ukryl. To jí však neprozradí. Pouze tajemně doporučí, aby se nedivila, až od nich večer uslyší vycházet radostný křik. Jeho nadšení pro chovatelství roste prakticky s každou další minutou. V útulku už si dokonce rezervoval jednookého kocourka. Mohli by ho pojmenovat Pirát! Jen aby se Lumír sám ve svých odvážných předpokladech nespletl. Co když Lexík ani Kateřina nebudou nudnou kočku, která jenom škrábe a spí, doma chtít?

Zdroj článku:
  • Autorský text