Dnes v Ulici: Dusno bude nejen u Magdy a Prokopa, ale také u Klímových

Dnes v Ulici: Dusno bude nejen u Magdy a Prokopa, ale také u Klímových
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici to dnes bude samá ostrá hádka. Zatímco Magda a Prokop se nadále přou o to, čí přístup ke dvojčatům Dvořákovým je rozumnější, Iva se zapovídá s Duškem a vzbudí ve Vítkovi obrovskou žárlivost.

Irena Magdu podpoří a uklidní. Kéž by to zvládl i Prokop

Magda předpokládala, že nemocné kluky Dvořákovy uvidí nejdříve v pondělí, proto ji náramně překvapí, když se oba dostaví do školy už v pátek a vypadají naprosto zdravě. Asi šlo opravdu jen o nějakou chvilkovou střevní chřipku. Ne všechno je ale sluncem zalité – otec dvojčat je pořád ještě na cestách. To se nelíbí zejména Prokopovi, jenž Magdu neustále peskuje za laxní přístup k situaci. Podle Ireny ale Magda jednala správně. Pravda, mohla zajít nejdřív za školní zdravotnicí, která by jí všechno případně dosvědčila. To Magdu nenapadlo, ale je Ireně vděčná, že jí na rozdíl od Prokopa dává konstruktivní rady.

Magda a Prokop se hádají neustále.
Magda a Prokop se hádají neustále. | Zdroj: TV Nova

Později Magda společně s Otíkem vytáhne z Dvořákových informaci, že jejich táta vozí kontejnery. Je to tedy kamioňák, takže evidentně tráví většinu času mimo domov. Markovi a Matějovi to ale nevadí, nepotřebují dozor. Přesto si chce Magda jejich otce pozvat do školy. Matěj jí následně přinese bábovku, kterou sám upekl. Má to být výraz poděkování a zřejmě také důkaz, že šestnáctiletí kluci nejsou neschopní. Magda o tom nepochybuje, stejně však musí čelit další nepříjemné hádce s Prokopem.

Iva se schází s Duškem a Vítkova žárlivost narůstá

Ačkoli Robert Dušek slíbil Vítkovi, že se přes víkend podívá na katalogy s koupelnami a barvami, rozhodne se už dnes požádat o asistenci Ivu. Poprosí ji, aby se s ním sešla a pomohla mu vybrat vhodné barvy do nového bytu. Vítkovi se příliš nezamlouvá, kolik času spolu ti dva tráví. Jeho podrážděnost ještě přiživí Miloš, podle kterého je Vítek až moc hodný a důvěřivý. On by na jeho místě rozhodně nedopustil, aby se mu manželka scházela s Duškem.

Vítkovi na klidu nepřidá ani fakt, že mu Iva nevezme telefon, zatímco bude vysedávat v kavárně s Robertem. Ačkoli Vítek asi tuší, že jeho obavy jsou hloupé a přehnané, žárlivost ho rázem promění v úplného vzteklouna. Když se Iva konečně vrátí domů, pohádají se možná víc než kdy dřív.

Zdroj článku:
  • Autorský text