Drbárna ze ZOO: Sid už zase neví, jestli chce Adama, nebo spíše Filipa

Drbárna ze ZOO: Sid už zase neví, jestli chce Adama, nebo spíše Filipa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál pokračuje opět ve svém rytmu, ale dobrá zpráva je, že tentokrát se nad městem už neprohání Adam s posláním zachránit celý svět. Superman si vzal volno zrovna ve chvíli, kdy se ztratil Elišce Břéťa, a tak by se nějaká ta vize hodila.

Eliška tak dva dny seděla v přípravně a naříkala, jak Břéťa dostal „to své“ a opustil ji. Měl dokonce domluvený filmový večer u Elišky doma, ale prostě se neukázal. Rozhořčená Eliška dokonce ani nekrájela mrkev.

To Albert má plné ruce práce. Nejdříve zašel za Roklovou, aby vyhodila Kristýnu ve zkušební době, protože ji před čtvrt stoletím tahal za vlasy a ona se teď rozhodla, že se mu pomstí. Roklová nad novinkou kroutí hlavou, ale Albert s vážnou tváří tvrdí, že se bojí, co by mu mohla Kristýna udělat. Marie má však jasno – dokud Albert nepřinese nějaké důkazy, tak mu nevyhoví. Nebude vyhazovat lidi jenom kvůli jeho pocitům.

Albert neváhá  povolává do boje i Markétu. Ta mu poradí, že musí vytvořit situaci, kdy bude naprosto zřejmé, že Kristýna poruší pracovní povinnosti. Teprve potom se jí jednoduše zbaví. Albert nemůže vymyslet něco jednoduchého, a tak zapojí do svého plánu dalšího člověka, který má vytvořit důkaz, že Kristýna byla během prohlídky nedbalá. Měl navléci příběh, že si jeden z návštěvníků z její skupiny odskočil do výběhu slonů, aby si tam natočil video a dal ho na internet.

Celá věc se začala vyšetřovat, a přestože to pro Kristýnu nevypadalo moc dobře, nakonec hlavně zásluhou Aleny vyšlo najevo, že její vina to nebyla. Albert samozřejmě popřel, že to byl jeho nápad se Kristýny zbavit.

Eva Burešová
Eva Burešová | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Viky se nudí. Děti už konečně začaly chodit do školy a ona nemá co dělat. Rozhodla se tedy, že bude vytvářet obrazy z mechu a Rokl je bude prodávat. Moc mu to sice nejde, ale co by pro Viky neudělal. Ještě jí domluví kšeft na šití, ale Viky je stejně otrávená, a tak si jde sednout do baru, aby ji někdo mohl politovat.

O pěveckém talentu Sid se už mluví v celém městě, a tak se není čemu divit, že dostane nabídku z místního rádia, aby se přihlásila do pěvecké soutěže o 20 tisíc korun. Jde však o soutěž duetů a do toho se ji nechce. Nakonec ale změní názor, když dostane Filip nápad nazpívat něco spolu. Sid nakonec souhlasí, a tak ještě v práci, kde stejně nic moc nedělají, začnou trénovat. Kolman je natáčí a povzbuzuje.

Sotva však Sid zaslechne v kantýně Filipa, jak se svěřuje Pekařovi, že mu nejde o zpěv, ale o šanci trávit s ní víc času, hudební pokus zruší. Jenže akční Kolman natočené video do rádia stejně pošle.

Na stránkách rádia si duet poslechne Adam a cítí se ponížený. Právě se totiž rozhodl oprášit své staré znalosti hry na kytaru a složil pro Sid píseň. Doufal, že to bude pro Sid překvapení, až jí na plánovaném wellness pobytu nabídne nazpívat do soutěže píseň spolu.

Sid mu nakonec vysvětlí, že za vším je Kolman, ale na romantický pobyt s Adamem se jí odjet nechce. Schová se raději u Novotných a vymyslí si, že má neodkladné rodinné záležitosti. Supermana však neošálila – Adam cítí, že se něco děje.

Zdroj článku:
  • autorský text