Dnes v Ulici: Kristýna se vrátí z nemocnice a Martina skončí v slzách

Dnes v Ulici: Kristýna se vrátí z nemocnice a Martina skončí v slzách
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna prodělala panickou ataku. Blanka si o dceru dělá starosti, zároveň se snaží zařídit příjemný víkend pro Adama a Jarku. Martina rozšiřuje obzory štamgastů a sama díky tomu odhalí nepříjemnou pravdu o vlastním příteli.

Co způsobilo Kristýnin záchvat?

Kristýnu v nemocnici důkladně vyšetřili a přišli na to, že nejspíš měla panickou ataku. Sama ale netuší, co by mohlo být příčinou. Z rande ve čtyřech byla sice nervózní, ale zároveň se moc těšila. Teď ji mrzí, že zřejmě ztratila všechny šance s klukem, který se jí opravdu líbil. Petra však nehází flintu do žita a už plánuje další společnou akci.

Kristýna se s nepříjemným zážitkem svěří i Vandě a poprosí ji, aby si ho nechala pro sebe. Táta by zbytečně vyváděl. Starosti o dceru si dělá také Blanka. Pochopitelně ji napadne, jestli za tím vším nevězí ony slavné konstelace…

Blanka má důležitou misi

Evžen Blance navrhne, aby spolu strávili víkend na statku. Když souhlasí, opatrně nadhodí, zda by jí nevadilo, kdyby si Adam mezitím přivedl Jarku domů. Blanka s tím nemá problém, jen musí vymyslet, jak to sestřičce šikovně naznačit. Ale pouhé naznačování bohužel nikam nevede. Jakmile z Jarky vyleze, že má volný víkend a netuší, jak by ho měla strávit, Blanka se už neudrží, a konečně s ní promluví zcela otevřeně. Nemá nic proti, aby za Adamem zašla na návštěvu a ehm… Strávila s ním čas. S drobnými rozpaky se Jarka zaraduje a dá vědět Adamovi, jehož tou šťastnou zprávou náramně potěší.

Lexík by si domů nastěhoval Ingrid i Kateřinu

Lexík si s Ingrid prohlíží fotky a napadne ho, že by se rád naučil lyžovat. Doufá, že bude mít příležitost ještě letos. Rád by uměl jezdit i na snowboardu. Mezi řečí se Ingrid zeptá, jestli u nich bude bydlet společně s Krabicí. Ona šetrně a trochu zaskočeně odvětí, že asi ne. Snaží se chlapce postupně připravovat na to, že se jednou definitivně odstěhuje do Málkova. Zatím se zdá, že reaguje lépe, než čekala.

Martinin italský vztah se hroutí

Martina oslní štamgasty znalostí italské kuchyně a výtečnými špagetami. Pokusí se v nich probudit zájem o kvalitní těstoviny a ukáže jim na telefonu fotky z restaurace, v níž pracuje, obrázky různých pokrmů – a také snímky z nějaké nedávné akce. Když je ale sama uvidí, ztuhne hrůzou. Vzápětí uteče a rozpláče se.

Kateřina podezírá štamgasty, že k její dceři byli hrubí a něčím ji urazili. Teprve později se dozví pravdu. Martina na fotografiích uviděla svého přítele, se kterým už půl roku chodí. Byl na nich s manželkou a dětmi! Samozřejmě se jí vůbec nezmínil, že by byl ženatý, mizera!

Martinu čeká drsné prozření. Zdroj: TV Nova

Šíma by už potřeboval přitáhnout otěže

Šimonovo chování se po návratu z lyžáku nezlepšilo. Jirkovi odsekává a odmítá jíst jeho jídlo. Raději si zajde do hospody, kde ve společnosti babičky a dědy spořádá guláš. Večer si s Michalem zahrají onlinovky. Mladý Klíma se zdrží i přes noc. Gábina se pokusí ze syna vytáhnout, jak si lyžák užil, ale on myslí jenom na blížící se turnaj a nemá nejmenší chuť bavit se o čemkoliv jiném.

Zdroj článku:
  • Autorský text