Ruby záchranářka: Netflix přináší příběh o psovi s velkým srdcem

Ruby záchranářka: Netflix přináší příběh o psovi s velkým srdcem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Snímek s českým dabingem v režii Katt Shea vychází ze skutečného příběhu a sleduje vojáka Dana, který sní o tom, že se stane součástí pátracího a záchranného týmu státní policie K-9. Šanci na splnění přání dostane v okamžiku, kdy do jeho života vstoupí pes z útulku jménem Ruby.

Fenka Ruby je extrémně hyperaktivní kříženec border kolie. Během posledních šesti měsíců byla několikrát adoptovaná a opět vrácená zpět do útulku, protože nikdo nedokázal zkrotit její temperament a vycvičit ji k poslušnosti.  

Voják Daniel O'Neil (Grant Gustin) snil o tom, že se připojí k pátracímu a záchrannému týmu státní policie K-9. Byl však sedmkrát odmítnut a má poslední šanci se do útvaru kvalifikovat, než dosáhne věku 30 let.

Ruby, Zdroj: Netflix Media Center

Daniel zjišťuje, že záchranný tým nemá finanční prostředky, aby mohl zakoupit německé ovčáky, které většinou k práci využívá a jeho sny na záchranářskou práci se pomalu rozplývají. Navíc se dozvídá, že jeho žena je podruhé těhotná a povýšení spojené s prací u záchranářů by se mu právě v tento moment hodilo i kvůli lepšímu platu.

V útulku ve městě zatím Pat prosí svého kolegu Ricka, aby dal temperamentní Ruby více času, že je to mimořádně inteligentní pes a určitě má šanci najít vhodného pána. Rick je ale skeptický a pro osmiměsíční Ruby to nevypadá moc dobře.

To až do okamžiku, kdy se Daniel dozvídá, že by nemusel nutně mít německého ovčáka a že by pro službu u záchranářů stačil hbitý a temperamentní pes, který by šel vycvičit. Když navštíví útulek, Pat vidí, že je to příležitost, aby Ruby unikla smutnému konci a ze všech sil se snaží, aby si ji Daniel odvedl z útulku a začal ji cvičit.

A tak začíná jedno velké přátelství. Příběh sleduje, jak se Daniel snaží psa naučit základním dovednostem, aby se mohl ucházet o vstup do útvaru.

Oběma nechybí elán a nadšení, jen se musí naučit spolupracovat.

Nebude to snadné, ale nakonec se dvojice dostane do šestitýdenního kurzu, což je první krok pro práci v týmu záchranářů. Mezi mladým mužem a psem tak postupně vznikne silné pouto a budou spolu čelit velké životní zkoušce.

 

Zdroj: