Výměna manželek: Ornella Koktová si rozhodně před kamerou ostudu neudělala

Výměna manželek: Ornella Koktová si rozhodně před kamerou ostudu neudělala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ornella Koktová si na sobě nese cejch své rodiny, která se veřejnosti představila v bizarní reality show Štiky. Rodinu si člověk nevybírá, ale musí se naučit v ní přežít. Ve Výměně manželek ukázala, že jablko může spadnout daleko od stromu. Je to sice „celebrita“, ale v normálním životě se neztratí.

Influencerka a podnikatelka Ornella (29) se ocitne na venkově, kde bude mít v péči sice jen jediné odrostlé dítě, ale především musí nahradit devětatřicetiletou Verču, která pracuje jako kuchařka v rodinné restauraci. I pro Verču to bude změna, kdy prožije deset dní se starším partnerem a třemi dětmi. Energická hospodská nerada přiznává chyby, a tak to nebude mít v nové domácnosti jednoduché.

U Ornelly doma

První rodina Výměny manželek žije na Praze-Západ v obci Velké Přílepy. Devětadvacetiletá Ornella je podnikatelka. Josefovi je šedesát pět let a je také podnikatel. Spolu mají tři děti: Quentina (9), Svena (2) a Lilianne (1). Slavný pár výzvu jít do Výměny manželek přijal jako výzvu. Za deset let, co jsou spolu, od sebe tak dlouho nikdy nebyli. I když je od sebe dělí 36 let, manželé jsou spolu stále spokojeni. Ornella by Josefovi přála nějakou starší a nenáročnou paní, aby si mohl na chvíli odpočinout.

U Verči

Druhá rodina žije ve vlastním domě ve vesnici Štětkovice ve Středočeském kraji. Nedílnou součástí domu je restaurace, kde celá rodina pracuje. Verča pracuje jako kuchařka. Její muž se jmenuje Michal (43) a živí se jako kuchař a číšník. Spolu mají syna Vítka (13), který jim v jejich restauraci často pomáhá. Pár, který je spolu více než dvacet let, má ještě dvě dospělé děti, které již s nimi nežijí. Do Výměny manželek je z legrace přihlásila dcera. Manželé se hádají kvůli malichernostem a práci, žádné větší a zásadní problémy nemají.

Hospoda

Ornelle se nová domácnost líbí, ale když vidí hospodu, bojí se, že ji čeká obsluha lidí. Nový náhradní manžel ji nijak nešetří. Hned ji zaměstná v kuchyni. Musí nahradit Verču a na aklimatizaci není moc času.

Ornella jako malá obdivovala kuchařky ve školní jídelně, a tak je nová zkušenost pro ni částečným splněním dětského snu. Rozhodně není nijak vyplašená. Jen se musí naučit dělat věci tak, aby všechny povinnosti stihla. V kuchyni jí to vážně jde a vaření není problém. To vědí její fanoušci na sociálních sítích. Problém má s mytím nádobí, což není disciplína, kterou by zvládala a vyhledávala. Dokáže se však nové situaci přizpůsobit.

S náhradním manželem Michalem spolu rozebírají své vztahy. Oba si uvědomí, že by se svými partnery měli trávit více času. Když Ornella Michalovi popisuje vztahy se svými rodiči, zalijí se jí oči slzami. O dětství raději nechce mluvit. Rozhodně to nebyl vzor, který by chtěla převzít. Ve Štětkovicích ale zažije i hvězdné chvíle. Lidé brzy odhalí tvář z barevných časopisů a jsou překvapení, jak příjemná a normální je. Najde opravdu hodně fanoušků a majitel hospody se trochu stydí, že tento společenský proud jde mimo něj, a tak vůbec netušil, kdo jeho náhradní manželka je.

U Ornelly

Verče se nový dům také líbí. Hned ji zaujme bazén. Když vidí vystavené rodinné fotografie, rodina jí přijde povědomá, ale neví odkud. Zase tolik času nemá, aby četla bulvár. Josef jí připadá jako hodný chlap, který se hodně stará o děti. I Verča a Josef spolu probírají své vztahy.

Josef přiznává, že dnes Ornella živí spíše jeho. Ale už když spolu začínali, Josef zažil krach a byl pro ni starý a chudý chlap. Bulvár si na vztahu mladé dívky a postaršího pána docela užil. Zlatokopka tedy Ornella rozhodně nebyla a není. Možná ve starším partnerovi hledala pevný a klidný přístav, který doma hlavně díky dominantní matce nenašla.

Během pobytu si Ornella pochvalovala, že si mohla užít čas, kdy nemusela dohlížet na děti, což se jí doma nestává. Užila si i spoustu legrace, když musel náhradní manžel i synek do kostýmu.

Verča si také na pobyt nestěžovala. Hlavně dokázala ocenit život, který má.

Žádné drama na konec

Oba páry se sešly bez vykopané válečné sekery. Ornella pochválila Vítka, který už ve svém věku zná cenu peněz a v rodinném podniku je platným členem. Obě ženy se shodly na tom, že by občas měly hodit starosti za hlavu a udělat si čas jen pro sebe a partnera.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • autorský text