Dnes v Ulici: K Frantovi a Skyler se vetře nezvaný host a u Lumíra se plánují renovace

Dnes v Ulici: K Frantovi a Skyler se vetře nezvaný host a u Lumíra se plánují renovace
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloš nemá kde bydlet, a protože ho Anička drží dál od své zahradní chatky, nezbude mu než přijít s ještě šílenějším plánem. Rozhodne se nasáčkovat k Frantovi a Skyler, kteří mají dost vlastních problémů. Hádají se kvůli dívčinu novému projektu. Lumír zatím připraví Kateřině pořádný šok.

Franta řeší Skyleřin grant a osamělého Miloše

Skyler má důvod k radosti – přiklepli jí grant. Franta z toho ale nadšením neskáče. I když své přítelkyni přeje úspěch, uvědomuje si, že to komplikuje spoustu věcí. Chce si o tom ještě promluvit, ale Skyler na jeho názor nečeká. Je už pevně rozhodnutá pustit se do ambiciózního projektu, jenž pro ni představuje báječnou příležitost.

Touží na tom pracovat společně s Frantou, ale on si dávno vybral odlišný směr. Je zvukař, má o své kariéře úplně jiné představy, proto její nabídku odmítne.

Zatímco diskutují, ve dveřích se objeví Miloš s bohatou zásobou lahvového piva. Téhož dopoledne se zastavil v bistru, aby Aničce oznámil, že si sehnal přímotop – může tak bez problému přebývat v její zahradní chatičce. Anča ho od tohoto bláznivého nápadu nadále odrazuje. Doufá, že si přece jen promluví s Evou, ale o tom Miloš nechce ani slyšet. Raději zamíří do Bédova bývalého bytu, kde teď bydlí právě František se Skyler, aby zavzpomínal na staré časy a poklábosil s nimi. Ne že by na něj měli náladu, ale když jemu je s nimi tak dobře!

Milošovi by nevadilo bydlet přímo u Aničky.
Milošovi by nevadilo bydlet přímo u Aničky. | Zdroj: TV Nova

Vybouráme, přistavíme – Lumír se toho nebojí

Lumír si vezme Vendulinu radu k srdci – dá byt všanc Kateřině a její kreativitě. Není divu, že se tam necítí dobře, když je pro ni ten byt v podstatě cizí. Měla by si ho upravit k obrazu svému. Lumír je ochoten kvůli ní vybourat příčky nebo naopak něco dostavět, zkrátka přistoupí na jakoukoliv změnu, jen aby u něj konečně zůstala a připadala si tam jako doma.

Když o těch unáhlených záměrech uslyší Vilma, začne samozřejmě prskat, ale upřímně – ani Kateřina není dvakrát nadšená. Pod záminkou, že musí do práce, se radši urychleně vytratí. V hospodě si pak dceři Martině postěžuje. Doufala, že Lumír přestane stěhování řešit. Jak vůbec dospěl k tomuhle svému nejnovějšímu rozhodnutí? Hm, za to asi můžu já, přizná Martina. Máminu situaci předtím totiž probírala s Vendulou, která pak Lumírovi nejspíš něco řekla.

Zdroj článku:
  • Autorský text