Diskuze
Žena za pultem: Přeplněné regály prodejny na diváky často působily jako rudý prapor na býka, nahlas se kritizovat nesmělo
Žena za pultem: Přeplněné regály prodejny na diváky často působily jako rudý prapor na býka, nahlas se kritizovat nesmělo
Možná jste zmeškali
Neposlušná dcera a kouzelná sousedka: Kaley Cuoco slaví 35. narozeniny
Kaley Cuoco se proslavila jako Penny v seriálu „Teorie velkého třesku“, její kariéra je ale o hodně obsáhlejší. V televizi a ve filmech je vidět už...
Kvalitní oscarové filmy, které můžete právě teď najít na Netflixu. Tyhle opravdu stojí za zhlédnutí
Občas máme po záplavě filmů a seriálů, které nám Netflix nabízí, chuť i na nějaký kvalitnější snímek. Nemusíme si pro něj ale chodit nikam daleko....
Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...
Nový thriller Stráž: Známá tvář modelky Olgy Kurylenko v roli traumatizované vojačky diváky moc neoslovila
Z produkce Netflixu přichází pro diváky francouzský akční thriller, kde se divákům představuje známá modelka ukrajinského původu, která má za sebou...
Seriál Ulice: Blanka se vrací z léčebny. Najde doma i Evžena?
Všichni netrpělivě očekávají Blančin návrat z léčebny. Po dobu, kdy byla pryč, byl Evžen Adamovi velkou oporou a ten z toho vyvodil, že se k nim a...
Poslední série dotočena, tak proč se nekouknout znovu aneb proč byste neměli ignorovat seriál „Lucifer“
Kriminálky nás odjakživa fascinují. Columbo, Monk, nebo i nejdéle vysílaná kriminálka „Námořní vyšetřovací služba“ si užívají vysokou oblíbenost a...
Tvoje tvář má známý hlas odstartuje už za pár dní. Tentokrát bude jiná, než jak ji diváci znají
Osmá řada populární televizní soutěže Tvoje tvář má známý hlas startuje na televizi Nova už 21.3 2021 – a tentokrát se diváci mají na co těšit....
V seriálu Jake a Tlusťoch vedle fešáckého kolegy úspěch u žen neměl. Ve skutečnosti ale ulovil tuhle kočku z módního mola
V seriálech byl vždycky markantní osobou, nešlo ho přehlídnout kvůli jistému obvodu kolem pasu, značné velikosti a hlubokým barytonovým hlasem....
Přání Robina Williamse: Počin, který vysvětlí pravé důvody úmrtí hereckého génia
Susan Schneider Williams sledovala souboj svého muže s nediagnostikovanou demencí s Lewyho tělísky do doby, než v roce 2014 spáchal sebevraždu....
Jak dnes žije Karen ze seriálu Will & Grace?
Megan Mullally je známá především ze seriálu Will & Grace. Za tuto vedlejší roli získala cenu Gracie. Před pár lety se natáčelo pokračování tohoto...