Tyhle pecky můžete vidět na HBO. Prožijte klidný podzim s kvalitní podívanou

Tyhle pecky můžete vidět na HBO. Prožijte klidný podzim s kvalitní podívanou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vládní nařízení se neustále zpřísňují. Ideální čas pro to, abychom se na chvíli věnovali nové filmové a seriálové tvorbě. Tyhle pecky nabízí HBO.

To Kapitola 2 (2019)

Jeden z nejúspěšnějších hororů všech dob se dočkal svého pokračování. Přeneste se z pohodlí svého gauče do města Derry, do kterého se vrací temné zlo. Do města se kromě starých známých z Klubu smolařů rozhodnul přijet i klaun. A rozhodně má v plánu svůj příjezd vzít ve velkém stylu. Thriller byl natočen v roce 2019 a je vidět, že Andy Muschietti si na něm dal rozhodně záležet. Užijte si pořádnou porci strachu z bezpečí svého domova. HBO.

Volání divočiny (2020)

V roce 1903 si Jack London zasedl k lampě, aby napsal jednu ze svých nejznámějších knih. Mistrovské dílo zaujalo čtenáře po celém světě svým nenapodobitelným stylem plném dobrodružství. O sto let později se Chris Sanders rozhodl, že je čas na kvalitní filmové zpracování knižní klasiky. V hlavní roli Harrison Ford a Omar Sy.

Pes Buck je unesen nemilosrdnými obchodníky se psy. Ti se rozhodnou jej prodat do prostředí, na které rozhodně není zvyklý. Dostane se na kanadský Yukon zrovna v době, kdy zde vrcholí zlatá horečka v okolí Klondiku. Jak pes zvládne severské klima a nutnost stát se součástí psího spřežení?

Snímek se převážně natáčel v kanadském Yukonu a v Britské Kolumbii, Harrison Ford i celý štáb do něj dali kus srdce. Jak se nový počin bude líbit vám?

Mezi další kousky, které se na HBO objeví, se řadí i minisérie Mělas to vědět (2020), ve které excelují Nicole Kidman s Hughem Grantem. Milovníci hokeje pak určitě ocení seriál Medvědín (2020), který vypráví o městě, do kterého se vrací hokejový bard. Krimi zápletka nebude chybět.

Už se těšíte, až si odpočinete u nových kousků na HBO?