Dnes v Ulici: Jirka zavádí dobíjecí stanice a Lumír postrádá ženu v domácnosti

Dnes v Ulici: Jirka zavádí dobíjecí stanice a Lumír postrádá ženu v domácnosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Martina se pochvalně vyjádří o Vendulině bistru v článku známé foodblogerky. Vendula však není vděčná, jen frustrovaná. Zatímco Pavel zjišťuje, že se do krásné Martiny opravdu zakoukal, osamocený Lumír smutní kvůli Kateřině. Jirka ho nepatrně rozptýlí projektem, k němuž dopomohla Vilma.

Martina udělá pro Vendulu hezkou věc, přesto ji naštve

Pavel je v koncích. Platonicky se zamiloval do Martiny a teď neví, co si počít. Mário, pomoc! Naštěstí ho kamarád trochu uklidní. Stačí si uvědomit, že má ženu a dítě. Nechce si to přece pokazit a udělat nějakou hloupost. Pavel rozhodně doufá, že jeho pobláznění brzy odezní. Tak jednoduché to ale určitě nebude.

Martina později přiběhne do bistra, aby celá nadšená ukázala Vendule článek od foodblogerky. Vendy ji však rychle utne a odbude. Následně se svěří babičce, jak ji štve, že se jí Martina neustále chlubí svými úspěchy. Vilma ji utěší, že vaří skvělé polévky a je srdcem i duší bistra, které sama vybudovala. Měla by na sebe být hrdá. Vendule se po těch slovech maličko uleví, ale náladu jí zase rychle pokazí Mário, když ji upozorní, že Martina v článku vlastně vychválila bistro i s jeho pokrokovou vedoucí. Udělala jim pěknou reklamu, za což by jí Vendula měla být vděčná. Jenomže ona by na ni radši byla dál naštvaná. Proč jen musí být tahle Martina tak skvělá?

Pavlík se nám zamiloval.
Pavlík se nám zamiloval. | Zdroj: TV Nova

Nyklová radí starostovi. Přivede ho na geniální nápad

Jirka Hložánek představí Lumírovi svůj nejnovější plán – chce zřídit ve městě dobíjecí stanice pro elektrokola, což ocení hlavně starší lidé, kteří si tato kola poslední dobou hodně kupují. Na danou myšlenku ho přivedla Vilma, jež má podle Jirkova názoru samé dobré postřehy. Na radnici by se nepochybně uplatnila. Lumír jenom zírá. Nezbývá mu než uznat, že tentokrát Jirka přišel s opravdu dobrým podnětem. Mladík si dává do souvislostí věci, které by jeho ani nenapadly.

Je ovšem pravda, že Lumíra v těchto dnech zaměstnávají docela jiné starosti. Pořád nemůže přijít na to, proč u něj Kateřina nechce zůstat natrvalo. Povypráví Ingrid, jak to bylo fajn, když se u něho zdržela delší dobu a společně dělali úplně všední věci. Nešlo o nic světoborného, ale on zkrátka potřebuje tyhle každodenní maličkosti. Ingrid se mu pokusí vysvětlit, že Kateřina ho má ráda a že by mu to takhle mohlo stačit, ale nepřesvědčí ho. Lexík by chtěl Krabici ukázat fotky z hor. Nijak zvlášť mu ovšem nevadí, že to dnes nejde a že Kateřina u nich bývá jen někdy, zatímco jindy zůstává v penzionu.

Zdroj článku:
  • Autorský text