Diskuze

Nesnesitelná lehkost bytí: Odlehčený příběh sukničkáře Tomáše na pozadí bouřlivých událostí roku 1968 (TV tip)

Nesnesitelná lehkost bytí: Odlehčený příběh sukničkáře Tomáše na pozadí bouřlivých událostí roku 1968 (TV tip)
Kontrast života mladého bezstarostného hrdiny v osobě mladého lékaře Tomáše a událostí, které následovali po příjezdu okupačních vojsk do Československa, nabízí nevšední podívanou na pozdní večer.
Zpět na celý článek

Kontrast života mladého bezstarostného hrdiny v osobě mladého lékaře Tomáše a událostí, které následovali po příjezdu okupačních vojsk do Československa, nabízí nevšední podívanou na pozdní večer.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Podívejte se, jak se před lety začaly v Brně točit Četnické humoresky, které pro Prahu nebyly dost dobré
21.03.2025

Podívejte se, jak se před lety začaly v Brně točit Četnické humoresky, které pro Prahu nebyly dost dobré

„Četnická pátrací stanice Brno, u telefonu štábní strážmistr Jarý.“ Tak takovou větu jsme s obměnami slýchali v seriálu často. Četnické humoresky...

Ulice: Tomáš Matonoha si postavu Pepana oblíbil. Seriál chválí, ale změnil by jednu věc
21.03.2025

Ulice: Tomáš Matonoha si postavu Pepana oblíbil. Seriál chválí, ale změnil by jednu věc

Bojte se, obyvatelé Ulice, neboť Pepan je zpět a má velké podnikatelské plány. Jak už to tak bývá, přijede na chvíli, zdrží se celou věčnost. Jistě...

Jedna rodina: Standa tápe, jak být originální při žádosti o ruku. Je už třetím nápadníkem
28.01.2025

Jedna rodina: Standa tápe, jak být originální při žádosti o ruku. Je už třetím nápadníkem

Žádost o ruku může být oříškem i pro psychologa. Jak se s tím asi vypořádá Standa Galán? Medard a Vilda mají úplně jiné starosti. Oba chtějí ve...

Dnes v Ulici: Teta Bětka se pasuje do role řešitelky rodinných konfliktů, což se ale nebude líbit Věrce
06.02.2025

Dnes v Ulici: Teta Bětka se pasuje do role řešitelky rodinných konfliktů, což se ale nebude líbit Věrce

Věrka má radost, že Lubošovo vyšetření dopadlo dobře, a chce uspořádat rodinnou oslavu. Na pojem rodina však neklade až takový důraz, protože...

Nenechte si ujít dnešní Ulici: Jak Marie ovlivní Vlastu? A proč se nesmí mluvit o Máriově svatbě
08.05.2025

Nenechte si ujít dnešní Ulici: Jak Marie ovlivní Vlastu? A proč se nesmí mluvit o Máriově svatbě

Vlasta Pešek je na tom o něco lépe. Adriana má z toho takovou radost, že pro své sousedy chystá grilovačku. A zatímco Lumírova svatba s Kateřinou...

Survivor 2025: Dobyvatelé ovládli první souboj o imunitu. První vyřazování tak čekalo Bohyně
19.02.2025

Survivor 2025: Dobyvatelé ovládli první souboj o imunitu. První vyřazování tak čekalo Bohyně

Renne úspěšně splnil misi a rozhodl se pomoci svému kmeni výběrem výbavy. U Bohyní padl návrh na vyřazení Deny, která si uvědomovala své ohrožení....

Lumír je v Ulici rekordmanem v žádostech o ruku. Tyhle ženy chtěly být novou paní Nyklovou
04.05.2025

Lumír je v Ulici rekordmanem v žádostech o ruku. Tyhle ženy chtěly být novou paní Nyklovou

Za 20 let vysílání Ulice se v tomto nekonečném seriálu odehrála řada krásných, romantických a dojemných svateb. Překvapivě nejvíce žádostí o ruku...

Podívejte se, kde na věky odpočívá nejznámější český bavič a herec Vladimír Menšík a kam rád jezdíval na chalupu
12.02.2025

Podívejte se, kde na věky odpočívá nejznámější český bavič a herec Vladimír Menšík a kam rád jezdíval na chalupu

Nikdy nezkazil žádnou legraci a humor byl jeho „motorem“. Jeho kolegové o něm svorně tvrdí, že bral jako své poslání bavit všechny lidi kolem sebe...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Boubelky českých filmů, které si s dietami hlavy nelámaly, přesto byly úspěšné a svým způsobem i atraktivní
23.05.2025

Boubelky českých filmů, které si s dietami hlavy nelámaly, přesto byly úspěšné a svým způsobem i atraktivní

Jiná doba, jiné mravy. Dnes herečky drží přísné diety a bojí se o role s každým kilem navíc. Obzvláště v Hollywoodu je jen hrstka vyvolených žen,...

Diskutujte