ZOO: Viky nevhodnou manželkou? Soudce má jasno, proč ji nechce

ZOO: Viky nevhodnou manželkou? Soudce má jasno, proč ji nechce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky je možná krásná, vtipná a talentovaná zpěvačka, která se navíc osvědčila i jako chůva Petrových dětí. Přesto si ji pan soudce nedokáže představit po svém boku jako ideální partnerku. Podle něj je příliš drsná a divoká a nepůsobí právě jako mateřský typ.

Co by podle Petra měla mít ideální partnerka?

Viky doufala, že si Petrovo srdce dřív nebo později získá, když se slušivě nalíčí a začne vyhledávat záminky, aby spolu mohli strávit víc času o samotě. Soudce se však po zkušenostech s Markétou a Alex rozhodl pro docela jiný přístup k randění. Předně by ho rád úplně vynechal a místo něj zvolil praktičtější způsob.

Začal si psát seznam ideálních vlastností budoucí manželky, např. aby byla pro děti dobrá kamarádka a uměla vařit svíčkovou. Tím si vysloužil výčitky nejen od své matky, ale také od nejlepšího kamaráda Břéti, jenž se mu rozhodl hledání ulehčit tím, že mu sám vybral několik potenciálních uchazeček a rovnou je k Petrovi poslal na konkurz – oficiálně na pozici asistentky, ale ve skutečnosti do role nové paní Křížové.

Najde Petr spřízněnou duši v krásné Jitce?

Danuši napadlo, že by synův šílený plán mohla obrátit ve prospěch Viky. Nastražila mu do cesty nevhodné kandidátky – úplné dvojnice nesnesitelné Markéty – a doufala, že Petr celý ten nápad se seznamem sám odpíská. Bohužel se mu do hledáčku dostala kandidátka Jitka, která jako zázrakem všechny jeho požadavky splňovala.

Navíc byla ze všech nejhezčí a podle některých se Viky trochu podobá. Petr sám tu podobnost ale neviděl a poprosil Viktorii, aby vzala Marka a vyrazila si s ním a jeho novým objevem na dvojité rande. Je však přitažlivá Jitka skutečně tak úžasná, jak si pan soudce představuje?

Ztratila Viky poslední naději?

Situace se nevyvinula zrovna podle Viktoriiných představ. Ale i kdyby se Petr neuchýlil k hloupému seznamu, stejně by o atraktivní chůvu neměl zájem. Proč? Protože Viky není a nikdy nebude jako Alex! A také proto, že je příliš divoká a drsná a on nechce, aby byl někdo takový budoucím vzorem pro jeho dcerku Sofii. Ano, teď jsou obě děti ještě malé a s Viky si užijí spoustu legrace. Jenže až jednou budou v pubertě, neměly by si brát příklad zrovna z ní. Petr ji rozhodně nepovažuje za mateřský typ. Bude se asi dost divit, až konečně zjistí, že s ním Viktorie čeká dítě…

Měla by nešťastná chůva radši chodit s nejlepším kamarádem?

Dalším důvodem, proč si Petr nepřipouští, že by pro něj Viky mohla být perfektní manželkou, je skutečnost, že dívka chodí s Markem – tedy alespoň to tvrdí. Marek je už chudák ze všech těch lží a ustavičné přetvářky unavený. A co teprve, až si uvědomí, že se do své dlouholeté nejlepší kamarádky skutečně zamiloval! Jak vlastně tuto informaci přijme Adélka, která si na Marka myslela? To se ukáže v budoucích epizodách…

Zdroj článku:
  • Autorský text