Nejžhavější novinky ze seriálu ZOO: Co bude dál, kdo seriál opustí a na koho se můžete těšit

Nejžhavější novinky ze seriálu ZOO: Co bude dál, kdo seriál opustí a na koho se můžete těšit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál v posledních dílech ztrácí na atraktivnosti a rozhodně to není jen absencí Evy Burešové. Vypadá to, že si opadající zájem uvědomuje i TV Prima a přichází s novými postavami a zápletkami. To by mohlo přinést osvěžení do současného ospalého seriálového tempa, které nezachránil ani Tomáš Klus.

Kdy se vrátí Adam?

A vrátí se vůbec? Šimon Bilina je vytížený v divadle a pauzu v natáčení určitě využil na 100 %. Během expedice zažil Adam celou řadu dobrodružství, ocitl se ve smrtelném nebezpečí, pohyboval se na území lidožroutů a po nějaké době se po něm slehla zem. Snad si z něj nenasytní domorodci neudělají barbecue.

Sid jako vyvrhel zoo

Právě, když by ho Sid (Míša Pecháčková) potřebovala po svém boku, tak zůstane sama. Celá zoo ji nenávidí kvůli chybě její rodiny. Matka Alice (Sabina Laurinová) neposlala dohodnutý sponzorský dar, který Sidonie (Jana Švandová) slíbila Marii Roklové (Veronika Freimanová). Toto opomenutí spustilo řetězovou reakci a na jejím konci musela Marie opustit ředitelské místo v zoo.

Seriálové postavy Filip, Albert, Sylva a Sid, zdroj: FTV Prima

Albert si novou situaci užívá, Filip z ní těží

Jenže Mariino sesazení nebylo to nejhorší, co se mohlo stát. Na její místo se konečně vyškrábal nenáviděný Albert (David Gránský). Ač s tímto nedopatřením Sid neměla nic společného, vina padne na její hlavu. Sid je pro zaměstnance zoo veřejným nepřítelem číslo jedna. Najednou je bez přátel. A Adam je tak daleko a nedostupný. Zůstalo jí jediné rameno, na kterém se může vyplakat, a s Filipem (Tomáš Klus) si tak vytváří silný a zvláštní vztah. Zatímco je Adam tisíce kilometrů daleko, pohodářský Filip spí jen za jednou zdí. Jak to asi dopadne?

Marie Roklová by sice mohla odejít do penze, ale protože se jí manželství hroutí jako hrad z písku, drží se jediného pevného bodu, který jí zůstal. Chce pracovat, a tak přijímá potupné místo pod Albertovým vedením a sdílí kancelář s Luborem Brázdou (Pavel Nečas). Její manželství s Karlem (Ondřej Pavelka) je v ohrožení kvůli nemanželské dceři.

Bude návrat Viky ve velkém stylu?

Jak už nějaký čas víme, Eva Burešová se vrací do seriálu jako Viky. Eva Burešová si určitě nemohla nevšimnout sílící popularity Míši Pecháčkové a bude se muset hodně snažit, aby jí korunku nejoblíbenější postavy vzala.

Viky se ještě během pobytu v Bruselu spřátelí s Charliem (Marek Němec), který se jí začne svěřovat. Překvapivě se nastěhuje zpět do svého starého bytu. Jak se tam asi všichni vejdou i s miminem? Viky začne opět zpívat v baru.

Vojta a jedno z dvojčat, zdroj: FTV Prima

Dvojčata se zamilují a Charlie s tím nic nezmůže

Tez (Barbora Černá) a Izy (Lucie Černá) už mají dost diktatury svého šéfa. Nejsou to už žádné malé holky a v životě chtějí i něco více než společnost rádoby vtipného Charlieho. Za jejich rebelií bude vztah k Vojtovi (Goran Maiello) a Markovi (Štěpán Benoni), kteří konečně odhalí, že jde o dvě dívky.

Charlie se sice bude snažit jejích citový požár uhasit, ale moc úspěšný nebude. Naštěstí mu do života vstoupí Kateřina Kytková (Lucie Šteflová) a její děda Karel (Pavel Soukup). Kateřina bude řešit problém s pozemkem, na kterém stojí její psí útulek a Charlie se nabídne, že jí pomůže. Že by se i na něj usmálo štěstí?

Charlie a Kateřina, zdroj: FTV Prima

Návrat Sylvy a bývalého manžela Anežky

Sylva Machyánová (Sandra Nováková) se bude starat o antilopy a o dvě děti. K těm by potřebovala otce, a tak občas jde do vztahu po hlavě. Na lov se vydá i v zoo. Manžel Anežky (Pavla Tomicová) –⁠ Krása (Michal Suchánek), má pojízdný zvěřinec a doslechl se, že by mohl získat žirafu.

Největší změny čekají na Roberta

Robert Kajnar (Jan Vápeník) se po mozkové mrtvici vrátil ke své bývalé ženě a bude se ženit. Eliška (Lucie Polišenská) tak úplně ztrácí chuť do života a už nechce chlapy ani vidět. Jenže nikdy neříkej nikdy. Její předsevzetí vezme za své, když se spřátelí s policistou Břéťou (Filip Kaňkovský).

Po soudci ani stopa, ale Danuše se vrací s Viky domů

Danuše (Tereza Brodská) potká lásku tam, kde by ji nikdy nehledala. V náhlém zájmu o procházky v přírodě narazí na jednoho vášnivého rybáře. Raul (Vladimír Kratina) zase není úplně špatná partie, ale Danuše asi do jeho dřevěné chaty bydlet nepůjde.

O Markétě zatím žádné novinky nemáme. Jak uvedla v rozhovoru, její návrat bude hodně pozvolný a ani samotná Míša Petřeková ještě netuší, co její postavu čeká. Amorově šípu se nevyhne ani Lubor Brázda.

Danuše, zdroj: FTV Prima
Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek