Tak tomu se říká vzorná péče o zaměstnance, Tom Cruise dopřál celému filmovému štábu ubytování na výletní lodi

Tak tomu se říká vzorná péče o zaměstnance, Tom Cruise dopřál celému filmovému štábu ubytování na výletní lodi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Natáčení Mission: Impossible se oklepalo z nedávných problémů a štáb přesunul natáčení do Norska. Zde vznikají některé scény pro sedmý a osmý díl o nebezpečné práci tajného agenta Ethana Hunta.

Strach z koronaviru

Samozřejmě i na celebrity doléhá v současné době obava z koronaviru a ta je navíc umocněná v případě, že z pracovních důvodů musí často cestovat, a to i po zemích na jiném kontinentu. Navíc situace v některých zemích není úplně jasná a také ne všude se dělají bezpečnostní opatření tak, jak by se očekávalo.

Luxusní zázemí pro štáb

Tom Cruise to tedy pro natáčení v Norsku vyřešil izolací svého filmového štábu a jako zázemí pronajal velkou výletní loď, která poslouží jako základna. Tím se omezí styk s jinými osobami na minimum, které bude patřičně řešeno použitím ochranných pomůcek.

K celému výletu také patří každodenní testování, aby se případná nákaza podchytila hned v počátku.

Loď je kompletně soběstačná, zajišťuje všem členům štábu péči v podobě  stravy, pohodlného ubytování a společenských prostor, kde mohou odpočívat a také řešit pracovní záležitosti.

Financování z vlastní kapsy

Nedávný incident při natáčení se neobešel bez velké pokuty, a tak se Tom Cruise rozhodl nezatěžovat rozpočet dalšími výdaji a pronájem lodi uhradil ze soukromých zdrojů.

Tak vzhledem k jeho bohatství to ani nepocítí. Pronájem lodi by měl vyjít asi na 700 tisíc dolarů.

To pro člověka, který si ve volném čase létá vlastním proudovým letadlem Gulfstream IV. a už roky se řadí mezi nejlépe placené herce, není tak velký výdaj. Nakonec zdraví celého štábu je pro natáčení projektů zásadní věc a další odklady by se určitě prodražily.

A vzhledem k tomu, že jde nejspíš o poslední dobrodružství Ethana Hunta, i natáčení je pojato ve velkém stylu.

Všechny snímky s hercem jsou divácky velmi oblíbené a v Hollywoodu jsou jeho filmy jediné, se kterými si nikdo nedovolí soupeřit tak, aby při jeho premiéře pustil do kin jiný premiérový film.

Zdroj článku:
  • Autorský text