Diskuze

KVÍZ: Zazněla ve filmu Marečku, podejte mi pero hláška "Já když kouřím, tak zvracím."? Otestujte své znalosti v našem kvízu

KVÍZ: Zazněla ve filmu Marečku, podejte mi pero hláška "Já když kouřím, tak zvracím."? Otestujte své znalosti v našem kvízu
„Houstone, máme problém.“ Víte, odkud tato hláška pochází? Že ne? Tak to možná máte opravdu problém. V našem kvízu si vyzkoušejte, jak dobře na tom jste s oblíbenými filmovými hláškami.
Zpět na kvíz

„Houstone, máme problém.“ Víte, odkud tato hláška pochází? Že ne? Tak to možná máte opravdu problém. V našem kvízu si vyzkoušejte, jak dobře na tom jste s oblíbenými filmovými hláškami.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Zítra v Ulici: Ve středu Lumír vybouchne kvůli Jirkově anketě a Vlasta odhalí Blančinu minulost alkoholičky
03.12.2024

Zítra v Ulici: Ve středu Lumír vybouchne kvůli Jirkově anketě a Vlasta odhalí Blančinu minulost alkoholičky

Jirka nadále mele své o ekologičtějším a ekonomičtějším přístupu, zatímco Lumírovi jdou jeho argumenty jedním uchem dovnitř a druhým ven. Anketa...

Ohromila nás na píseň Survivor. Ve StarDance skončila třetí a v Ulici padne na úplné dno
15.12.2024

Ohromila nás na píseň Survivor. Ve StarDance skončila třetí a v Ulici padne na úplné dno

Lucii Vondráčkové mnozí nemohou přijít na jméno kvůli příšerné roli, kterou má v Ulici. Jen proto, že hraje zákeřnou ředitelku Soňu, jí někteří...

Zítra v Ulici: V úterý už Prokop Sonino divadýlko nespolkne a Blanka krásně seřve Vlastičku
24.02.2025

Zítra v Ulici: V úterý už Prokop Sonino divadýlko nespolkne a Blanka krásně seřve Vlastičku

Mezi Soňou a Prokopem je to napjaté kvůli sporu ohledně Erika. Prokop si zřejmě začíná uvědomovat více věcí, protože už manipulátorce Čechové...

Byla nejkrásnější herečkou Československa. Rok ve vězení a 18 let pauzy ji zničilo. Dnes je zase na vrcholu
22.12.2024

Byla nejkrásnější herečkou Československa. Rok ve vězení a 18 let pauzy ji zničilo. Dnes je zase na vrcholu

Dlouhých 18 let žila herečka Regina Rázlová mimo filmovou kameru. Před nedobrovolnou pauzou se naposledy objevila v malé roli ve filmu Kolja, kde...

Už v březnu se nám vrátí Harriet Makepeacová a James Dempsey
10.03.2025

Už v březnu se nám vrátí Harriet Makepeacová a James Dempsey

Michael Brandon oslaví letos v dubnu kulatiny, bude mu 80 let. Jeho seriálová i životní partnerka Glynis Barber je o 10 let mladší a sedmdesátiny...

Život nejmilovanější české filmové princezny vyhasl příliš brzy. Zanechala po sobě tří krásné dcery
17.12.2024

Život nejmilovanější české filmové princezny vyhasl příliš brzy. Zanechala po sobě tří krásné dcery

Křehká, záhadná a okouzlující, taková je Leontýnka z rodinné komedie Ať žijí duchové! a právě takhle zůstane v naší paměti zapsaná její...

Fešáka ze Zlaté labutě dnes jen stěží poznáte. Adam Vacula bude tentokrát bojovat proti zločinu na Vysočině
01.02.2025

Fešáka ze Zlaté labutě dnes jen stěží poznáte. Adam Vacula bude tentokrát bojovat proti zločinu na Vysočině

Bude to už měsíc, co se rozběhlo natáčení další série detektivního seriálu Odznak Vysočina. Již počtvrté se tak štáb tvůrců a herců vrátil na...

AZ-kvíz může někomu připadat nezajímavý, ale fanoušky stále má. Přidejte se k nim a zkuste náš kvíz
04.03.2025

AZ-kvíz může někomu připadat nezajímavý, ale fanoušky stále má. Přidejte se k nim a zkuste náš kvíz

Mezi novějšími a napínavějšími vědomostními soutěžemi se teď stařičký AZ-kvíz může jevit poněkud nudně a suše, ale i když má své kritiky, neztrácí...

Bachelor začíná a je na čase představit poslední ženy, které se budou ucházet o přízeň sympatického Jana
13.11.2024

Bachelor začíná a je na čase představit poslední ženy, které se budou ucházet o přízeň sympatického Jana

Honosné sídlo na řeckém ostrově Rhodos otevřelo své brány letošnímu Bachelorovi, 34letému Janu Solfronkovi, moderátorce Zorce Hejdové a 18...

Český film je protknut komediálními dvojicemi. Vzpomeňte si na ty nejznámější v našem kvízu
15.03.2025

Český film je protknut komediálními dvojicemi. Vzpomeňte si na ty nejznámější v našem kvízu

Laurel a Hardy či Paul Newman a Robert Redford. To jsou některé z ikonických světových dvojic. Vzpomenete si na jejich české kolegy? Pojďme si na...

Diskutujte

Nejnovější diskutované