Diskuze

KVÍZ: Zazněla ve filmu Marečku, podejte mi pero hláška "Já když kouřím, tak zvracím."? Otestujte své znalosti v našem kvízu

KVÍZ: Zazněla ve filmu Marečku, podejte mi pero hláška "Já když kouřím, tak zvracím."? Otestujte své znalosti v našem kvízu
„Houstone, máme problém.“ Víte, odkud tato hláška pochází? Že ne? Tak to možná máte opravdu problém. V našem kvízu si vyzkoušejte, jak dobře na tom jste s oblíbenými filmovými hláškami.
Zpět na kvíz

„Houstone, máme problém.“ Víte, odkud tato hláška pochází? Že ne? Tak to možná máte opravdu problém. V našem kvízu si vyzkoušejte, jak dobře na tom jste s oblíbenými filmovými hláškami.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

V pondělní Ulici bude Lumír nabručený a Adriana zkazí beránka, ale dostane skvělý nápad
20.04.2025

V pondělní Ulici bude Lumír nabručený a Adriana zkazí beránka, ale dostane skvělý nápad

Pro Lumíra ty Velikonoce moc veselé nebudou. Dělá si starosti o Kateřinu, kterou trápí žlučník, a navíc se zlobí na Jirku kvůli tomu, že ho...

Pátek v Ulici: Paličatá Marie ví všechno nejlíp a rozčilená Křížová bere Matěje do ředitelny
08.05.2025

Pátek v Ulici: Paličatá Marie ví všechno nejlíp a rozčilená Křížová bere Matěje do ředitelny

Doktor se snaží přesvědčit Amálku, že Vlastimil není připraven na přesun domů. Bývalá zdravotní sestra to pochopí, na rozdíl od Marie, která si...

Mladý herec hajlující v Národním divadle a o mnoho let později podepisující Antichartu. Kdo byl vlastně Karel Höger
16.04.2025

Mladý herec hajlující v Národním divadle a o mnoho let později podepisující Antichartu. Kdo byl vlastně Karel Höger

Tajemstvím není ani jeho práce v odboji od roku 1943. Pracoval jako partizánská spojka na Zlínsku. Dvakrát se mu podařilo proniknout do...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Linda je konečně rozvedená. Teď už zbývá jen prsten od Petra
28.04.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Linda je konečně rozvedená. Teď už zbývá jen prsten od Petra

Linda je konečně rozvedená. Ke štěstí jí už moc nechybí. Jen kdyby Petr pochopil, kde je jí dobře. Vesnice se dočkala voleb a žádné překvapení se...

RETRO KVÍZ: Jen opravdoví staří harcovníci zvládnou dát 8 správných odpovědí
06.06.2025

RETRO KVÍZ: Jen opravdoví staří harcovníci zvládnou dát 8 správných odpovědí

Pokud patříte ke generaci dnešních třicátníků nebo čtyřicátníků, pravděpodobně si vzpomínáte na vysílání tzv. filmů pro pamětníky. Tímto způsobem...

Dnes v Ulici: Milena dává dceři rady do manželství, Vanda si Luďka „natře na chleba” a Bára kličkuje kolem Pavla
16.04.2025

Dnes v Ulici: Milena dává dceři rady do manželství, Vanda si Luďka „natře na chleba” a Bára kličkuje kolem Pavla

Bára zjišťuje, že to nebyl zas až tak dobrý nápad vyspat se s Pavlem. Milena sonduje, jaká teď u mladých panuje atmosféra, a Vanda je spokojená...

Seriál našeho mládí neskončil, Beverly Hills 90210 je zpět – ale ne pro Česko
05.07.2025

Seriál našeho mládí neskončil, Beverly Hills 90210 je zpět – ale ne pro Česko

Pamatujete na první epizodu legendárního fenoménu Beverly Hills 90210? Ikonický seriál z roku 1990? Ta slavná pohlednice z luxusního Beverly Hills....

Mentální kolaps hvězdy Ulice: Chtělo se mi řvát, brečet, prozradila fanouškům
23.05.2025

Mentální kolaps hvězdy Ulice: Chtělo se mi řvát, brečet, prozradila fanouškům

V Ulici řeší Aneta Krejčíková krizi ve vztahu s manželem Jirkou Hermanem, ani ve skutečném světě však neprožívá příliš radostné období. Žije v...

Vrací se oblíbený detektivní seriál
30.07.2025

Vrací se oblíbený detektivní seriál

Nemůže samozřejmě chybět ani Marika Šoposká, které chvíli trvalo, než si na zamračeného bručouna, který se stal jejím parťákem, zvykla. Druhá řada...

Nejočekávanější hvězda MFF v Karlových Varech už dorazila. Michaela Douglase čekalo vřelé přivítání
05.07.2025

Nejočekávanější hvězda MFF v Karlových Varech už dorazila. Michaela Douglase čekalo vřelé přivítání

Sympatický člověk, skvělý herec, stejně sympatický jako jeho otec – hollywoodská hvězda má fanoušky přímo v Karlových Varech i na diskuzních fórech...

Diskutujte

Nejnovější diskutované