Jak dnes vypadá Macaulay Culkin alias Kevin ze Sám doma. Drogová cesta na dno a zase vzhůru zpět k roli rošťáka Kevina

Jak dnes vypadá Macaulay Culkin alias Kevin ze Sám doma. Drogová cesta na dno a zase vzhůru zpět k roli rošťáka Kevina
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dětské hvězdy to nemají jednoduché. Dokazuje to i životní cesta roztomilého blonďatého rošťáka Kevina z komedie Sám doma. Podaří se mu navázat na bývalou slávu?

Roztomilý a slavný

Macaulay Culkin se narodil v roce 1980 do umělecké rodiny, jeho otcem je irský divadelní herec Christopher Culkin. Má celkem šest sourozenců.

Roztomilého chlapečka si filmová kamera zamilovala už jako čtyřletého. Macaulay debutoval v televizních reklamách. Slávu mu ale přinesly až kultovní komedie Sám doma a Sám doma 2: Ztracen v New Yorku.

Malý chlapec zřejmě neměl tak pohádkové dětství, jak by se mohlo zdát. Herec se v podcastu WTF s Marcem Maronem nedávno vyjádřil, že jej otec fyzicky i psychicky týral a žárlil na jeho úspěchy. S návaly slávy se nedokázal příliš vyrovnat ani on sám.

V roce 1995 skončil s herectvím, údajně za tím stála touha žít normální život. Dlouho mu to ale nevydrželo a v roce 2000 se vrátil na divadelní prkna do hry Madame Mellvile. V roce 2013 zahrál i v seriálu Will&Grace a ve filmu Party Monster.

V zajetí drog a alkoholu

V roce 2004 své problémy „řešil“ marihuanou, za kterou byl i zatčen. Policie, která ho zastavila kvůli překročení rychlosti u něj našla také Xanax a sedativa. Faktem je, že po tomto excesu sláva opadla, filmová studia odmítla mít po tomto skandálu s hvězdou cokoli společného. Rolí rapidně ubylo. Sám herec později přiznal, že užíval marihuanu a měl problémy s alkoholem.

Po rozchodu s herečkou Milou Kunis, která krátce na to potkala Ashtona Kutchera, s nímž se dala dohromady, se herec v roce 2011 předávkoval heroinem. Na osobní dno si sáhl v roce 2012. Dostaly jej tam litry alkoholu, drogy, spousta cigaret a náhodný sex.

Herec se stáhl do ústraní a zdálo se, že roztomilý Kevin je definitivně pryč. Z problémů se mu podařilo dostat až nedávno, kdy se také začal více objevovat na veřejnosti. V roce 2018 si dokonce znovu „střihl“ svou nejslavnější roli. Na okamžik se vrátil do kůže Kevina v povedené vánoční reklamě. Zdá se, že Macaulay Culkin je tedy konečně „čistý“ a připravený se vrátit v plné síle.