První poprázdninový díl přinese zklamání v lásce, ale i naději

První poprázdninový díl přinese zklamání v lásce, ale i naději
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šíma si z tábora přiveze zlomené srdce. Ještě větší bolest a zklamání čeká na Kristýnu, jíž Denis hrozně ublíží. Blanka naproti tomu zažívá klidné a příjemné dny, které teď navíc zpestří dáreček od Evžena. I Vanda se raduje z hezkého vztahu s Luďkem.

Kamarád přebere Šímovi holku

Šíma se z letního tábora vrací bez nálady. Může za to jeho – teď už bývalý – nejlepší kamarád, který mu přebral holku. Gábinu zaráží, že Jirka o chlapcově berlínské lásce věděl a nic jí neřekl. Ale to přece bylo jenom mezi námi chlapy! Je k neuvěření, jak rychle Šíma dospívá. Gábině se až zasteskne po starých časech, kdy všechno bývalo jednodušší. Její syn teď znovu nastoupí na svou bývalou pražskou školu. Přijme ho Landová a otestuje si jeho znalosti českého jazyka. Usoudí, že ačkoli to není špatné, chlapec bude potřebovat doučování.

Evžen pošle Blance dárek

Blance se snad konečně blýská na lepší časy. Při terapiích dělá takové pokroky, že jí je lékař dokonce omezil. Brzy už je možná nebude vůbec potřebovat, ačkoli si zatím není jistá, jak by to bez nich zvládala. Evžen jí z Austrálie pošle překvapivý dárek – slušivou vestičku do buše. Jakmile ji uvidí Vlasta, hned ho přepadnou choutky vyrazit s neteří na ryby. Podle něj je to naprosto očividně vesta určená k rybaření.

Denis podvádí Kristýnu, rozejdou se?

Hezké léto prožila také Blančina dcera Kristýna. Pravda, kvůli práci neměla tolik času na výlety s Denisem, ale ušetřila si tři týdny dovolené, aby je s ním mohla strávit v Pobaltí. Ačkoli to podle ní nemělo chybu, Denis se po návratu domů příliš nadšeně netváří. Ona si toho nevšimne, zato Adam okamžitě odhalí, že kamarád není ve své kůži. A protože se v krámku začne ochomýtat jistá Markéta, pochopí Adam, co za tím stojí. Denis Kristýnu podvádí, a to zřejmě už nějakou dobu! Zamilovaná Kristýna mu přitom plánuje narozeninovou oslavu s překvapením. Adam požaduje, aby jí Denis co nejdřív pověděl pravdu.

Denis nemá čisté svědomí. Zdroj: TV Nova

Vanda se chce stěhovat k Luďkovi

Vanda jenom září a pochvaluje si, jak je život s Luďkem fantastický. Horoskop jí vyložil, že ji čeká zásadní změna v podobě přesunu na jiné místo. Z toho si vyvodí, že ji Luděk požádá, aby se nastěhovala k němu do bytu. O to překvapenější bude, až jí Luděk nabídne něco úplně jiného…

Zdroj článku:
  • Autorský text