Komediální seriál Call Me Kat s Amy z Teorie velkého třesku zatím nemá moc velký úspěch. Co se divákům nelíbilo?

Komediální seriál Call Me Kat s Amy z Teorie velkého třesku zatím nemá moc velký úspěch. Co se divákům nelíbilo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mayim Bialik společně s Jimem Parsonsem (Sheldon Cooper) připravili sitcom o třicetileté ženě, které život komplikuje její nespokojená matka. Seriál vyšel teprve před pár dny, ale už obdržel několik nechvalných hodnocení. Na co si diváci stěžovali a proč?

Kat je svobodná žena, které už táhne na čtyřicet. Se svým životem je sice spokojená, ale do života jí neustále zasahuje její matka, která chce, aby se už konečně vdala. Kat se ale rozhodne peníze, které jí rodiče šetřili na svatbu raději využít ke koupi své vysněné kavárny s kočičí tématikou.

Kromě Mayim Bialik v hlavní roli se nám v seriálu představí také Cheyenne Jackson, Julian Gant a Swoosie Kurtzová.

Seriál je americkou adaptací britského sitcomu Miranda. A občas je to na něm dost vidět. Možná právě to se stalo jeho největší chybou, protože porovnávání s úspěšným sitomem na hodnotě seriálu jen ubírá.

Call Me Kat má aktuálně na serveru Metacritic, který vypočítává průměrné hodnocení z recenzí, pouhých 41 %. Pro řadu diváků byl tedy seriál velkým zklamáním.

Podívejte se na některá hodnocení:

“Bialik se tak pevně nedrží tónu a formátu jako Hart a často to vypadá, že se snaží napodobit její typickou britskou povahu a humor.” píše americký časopis Variety.

“Ani veselost Bialikové nevyváží mdlé vyprávění” uznává The Hollywood Reporter.

“Banální pokusy o humor a obracení se na publikum mohou být pokusem o nostalgické retro, ale končí to tím, že Kat vypadá jako neúspěšný sitcom z 80. let” hodnotí seriál USA Today.

Ne všechna hodnocení ale byla špatná.

“Alespoň zatím Call Me Kat pravděpodobně neosloví lidi, kteří rádi zdůrazňují, že neviděli ani jeden díl Teorie Velkého třesku. Ale podle prvních čtyř epizod, dostupných k hodnocení, je seriál nenáročný, dychtící po úspěchu a snadno shlédnutelný” píše The Oregonian.

Je pravda, že sitcom je velkým lákadlem právě pro fanoušky Teorie velkého třesku i Mirandy. Výkon Mayim Bialik je sice dobrý, větší problém ale nastal u příběhu a zpracování, které je už velmi známé ze sitcomů minulých let. Proto se seriál občas může zdát poněkud nudný a nezajímavý.

Po pomalém rozjezdu vás ale Kat začne také bavit. Dejte tedy seriálu šanci, ale nemějte příliš velká očekávání.