Drbárna ze ZOO: Návrat zlobivého Petra je na spadnutí. S ním přichází i nová postava

Drbárna ze ZOO: Návrat zlobivého Petra je na spadnutí. S ním přichází i nová postava
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Robert Urban coby Petr Kříž je zpět v seriálu ZOO. Poté, co měl jako odškodnění kvůli neplánovanému odchodu ze ZOO zazářit v hlavní roli nejvíce propagovaného seriálu všech dob (Eliška a Damián), se scenáristé rozhodli ho vrátit do děje v ZOO.

Žádná velká sláva se po odvysílání nového seriálu nekonala a Urban přiznal, že když roli Damiána vzal, tak ani nečetl scénář. To se mu moc nevyplatilo a snad už si dá příště pozor, do čeho jde. Druhá série propadáku roku 2023 tak čeká ve sklepě a nejspíš ji Prima divákům naservíruje v létě. Do děje ZOO naskočí ve velkém stylu, s přítelkyní Ester po svém boku. Ester si zahraje Nella Řehořová a v seriálu se bude starat o Petrovu dceru.

Malá vzpomínka

Příchod soudce nezůstane bez povšimnutí, obzvláště u Viky doma to způsobí nemalé otřesy.

Je zpět a s ním i milostné peripetie. Soudce Petr Kříž se vrátil i s přítelkyní, a to nenechá chladného nikoho, kdo s ním měl co do činění. Děj dostane celou řadu nových možností. Jak asi bude probíhat setkání Petra a Viky? Jak se k sobě budou chovat obě matky Petrových dětí? A jak to bude s Benem a se Sofií, které Ester moc nezvládá? Uhájí si Filip svůj vztah s Viky?

Je to rok a půl, a přestože se se všemi na natáčení znám, tak jsem měl pocit, že to bylo jako poprvé. Byl jsem nervózní, ale první den jsem točil s Evou a s dětičkami, tak jsem byl rád – návrat byl o to jednodušší. Všichni byli hrozně milí, všichni mě srdečně vítali,

vzpomíná na svůj návrat Robert Urban, který největší změnu v návratu vidí v tom, že se mu trochu rozrostla rodina.

Petr s Danuší
Petr s Danuší | Zdroj: FTV Prima

Vstupoval jsem do ZOO jako vdovec se dvěma dětmi. Teď mám čtyři a čtvrtý vztah. Klan Křížů se rozrostl. Scenáristé mě vykreslili jako nezodpovědného otce, tak to snad teď budu moci napravit,

směje se Robert, který dostal čtvrtou seriálovou přítelkyni – Ester.

Nella Řehořová je velmi mladá, v červnu oslaví třiadvacáté narozeniny. Právě kvůli věku byla nabídkou na roli trochu zaskočená, ale šikovné maskérky ji pár let přidaly, aby zapadla do role. Ester je záporná role a Nella je připravená na to, že divácké reakce nebudou vůči její postavě moc lichotivé. Před začátkem natáčení se s Robertem Urbanem potkala jen jednou, a to ještě nevěděl, že bude jeho seriálovou přítelkyní.

Na ZOO je to skvělé, mám to tam rád a hned po prvním natáčecím dni jsem si uvědomil, kolik tam je lidí. Přišly nové tváře, natáčení se rozrostlo o další štáb. Všechno pracuje jako namazaný stroj,

prozrazuje Urban.

Jeho postava se do ZOO po odchodu vracet neměla, ale vše je nakonec jinak. Soudce tak dostal zbrusu nové kostýmy a obleky a jeho návrat by mohl signalizovat, že seriál nebude letos končit, jak bylo původně oznámeno. Přece jen jde o jeden z nejsledovanějších pořadů, které Prima nabízí. Už tradičně poráží v úterý a ve čtvrtek konkurenční pořady ve sledovanosti.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text