Na čem právě pracuje rodák z Honolulu – Jason Momoa?

Na čem právě pracuje rodák z Honolulu – Jason Momoa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Urostlý krasavec, který se narodil na Havaji a má i kavkazské předky, nebyl vždy hercem? Čím se proslavil ještě před tím, než jej objevil filmový průmysl? A na čem právě pracuje?

V čem se proslavil?

Jason Momoa se proslavil již během svých studií na univerzitě na Havaji. Právě tam jej totiž objevil módní návrhář Takeo. Ten jej obsadil do své módní přehlídky, čímž se rozjela Jasonova kariéra. Jako model se poté objevil i na prestižní přehlídce pro módní dům Louise Vuittona. A v roce 1999 se stal dokonce vítězem soutěže Hawaii´s Model Of The Year. Od tohoto roku se také začal objevovat v seriálu Pobřežní hlídka. U filmového průmyslu už zůstal.

Bude sněhulákem!

I když je jeho mluva, tvář a postava natolik specifická, že jej filmoví tvůrci nejraději obsazují do hraných rolí, nyní jej bude čekat dabérská úloha! Zatím má za sebou cameo u animovaného Aquamana a také LEGO® příběh 2. Nyní bude ale pracovat na hlavní postavě celovečerního animáku Frosty the Snowman, který právě vzniká. O scénář se postará David Berenbaum, který má na svém kontě již Vánočního skřítka, a Momoa propůjčí svůj hlas právě sněhuláku Frostymu.

Kdy bude film hotov, to se zatím neví. A tak si herce můžete vychutnat v letošním filmu Duna. Příští rok je pak hlášena premiéra filmu Sweet Girl a v roce 2022 se dočkáme Aquamana 2.

Prohlédněte si tohoto krasavce v galerii.