Jak si herci Ulice krátili čas o prázdninové pauze? Představitelka vyměněné Skyler pózovala jako divá

Jak si herci Ulice krátili čas o prázdninové pauze? Představitelka vyměněné Skyler pózovala jako divá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Léto patří hlavně dovoleným a odpočinku. Jenže co když se vám odpočívat nechce? Dovolená se tak může hodit jako ideální čas pro nové zážitky s dětmi či vnoučaty nebo oživení interiéru vašeho domova. Stejně si své volno naplánovali i herci z Ulice.

Iva Klímová se bez masáží hodně nudí a čeká na otevření uličního salonu. A protože momentálně nemá do koho zabořit ruce, rozhodla se rozmíchat si barvu a připravit si vše na akci. Její představitelka Hana Baroňová se rozhodla mít to doma svěžejší a hezčí. Proto vzala malířskou štětku do ruky a dala se do toho. 

To Michelle Hansen stála modelkou co chvíli. Na Instagramu Ulice se to jen hemží jejími fotkami. Z každého místa, které o prázdninách navštívila, pořídila krásné snímky v čele s její maličkostí. Nalákala tím jistě další diváky, a to hlavně ty mužského rodu, kteří dosud Ulici nesledovali. Skyler má tak o další fanoušky postaráno, a to nejen kvůli svým fotkám. Usmyslí si usadit se v Praze a míchat se do vztahu Franty a Báry. Podaří se jí ho zničit? A jaké tajemství se sebou Skyler přiveze?

Lumírovi odjela jeho milá Kateřina do Itálie, a tak se jeho ztvárnitel Václav Svoboda věnoval hlavně své rodině. Je o něm známo, že svá vnoučata miluje nadevše, a tak není divu, že léto trávil s nimi. Chopil se úlohy instruktora plavání a svého vnuka učil plavat v bazénu. Za tu dřinu ho potom odměnil pořádným kopečkem zmrzliny. To s Lexíkem bude mít Lumír ještě pořádné starosti. Nebude totiž přát jejich vztahu s Kateřinou. 

 

Máte rádi formule? Pokud ano, máte mezi oblíbenci z Ulice spřízněnou duši. Asi byste to do ní ani neřekli, protože v seriálu vystupuje jako křehká a kreativně založená fotografka, která momentálně hlídá děti, protože se zalekla těžké stáže v zahraničí. Řeč je o Báře Klímové. I její představitelka Eliška Hanušová (provdaná Bašusová) je v zahraničí a zapózovala u svého oblíbence, závodníka Formule 1 jménem Lando Norris. 

Zdroj článku:
  • Autorský text