Václav Svoboda z Ulice do toho konečně praštil! Jak dlouho už novomanželé tvoří pár?

Václav Svoboda z Ulice do toho konečně praštil! Jak dlouho už novomanželé tvoří pár?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Se svou postavou Lumíra Nykla toho má Václav Svoboda hodně společného. A zejména pak štěstí na osudovou lásku, kterou potkal v seriálovém i osobním životě. Ačkoli v Ulici dopadlo jeho manželství tragicky, se svou reálnou partnerkou se nedávno těšili jedné z nejradostnějších životních událostí.

Po dlouhé době se herec rozhodl vztah utvrdit úředním papírem a ze zamilovaného páru jsou konečně manželé.  Jak dlouho to Václavu Svobodovy trvalo?

Život s humoristou není žádný med

O strastech života s hercem, který disponuje nemalým smyslem pro humor, by mohla žena představitele Lumíra Nykla z Ulice psát romány. Václav Svoboda je totiž v herecké společnosti i mezi diváky brán jako velký srandista, který rád bere věci s humorem, a jako jeden z mála si dokáže pořádně zavtipkovat i sám nad sebou.

Se svou současnou partnerkou žijí už přes dvě dekády a teprve teď podle něj jejich vztah uzrál natolik, aby si mohli říct ano. Vidí v tom však především praktickou stránku, neboť jak je známo, lékaři komunikují pouze s rodinnými příslušníky, a tak svatbu považuje za rozumný krok. Václav Svoboda zkrátka i svou vlastní svatbu pojal jako příležitost si zavtipkovat.

Přirozený influencer

Sociální sítě už dávno nejsou doménou jen a pouze generace mladistvých. Do sdílení příspěvků se začínají fušovat také zasloužilejší ročníky, které mají svým sledujícím rozhodně také co nabídnout. A právě v podání Václava Svobody je to neutichající humor, který přenáší do každodenních situací, čím své publikum nesmírně baví.

Jeho instagramový profil si začíná získávat čím dál větší pozornost diváků a kdo ví, možná za chvíli bude hrdě konkurovat i svým mladším kolegům.

Bavit lidi je jeho posláním

Vynikající herec, kterého jste mohli vidět v Divadle na Vinohradech nebo v Divadle Na Fidlovačce, je zkrátka předurčen k tomu, aby bavil lidi. A daří se mu to velmi obstojně. I ve své seriálové roli Lumíra Nykla dokáže být strůjcem vtipných momentů, byť se s jeho postavou život zrovna nepáře. Ať už ho jeho herecká kariéra zavede kamkoli, v každé roli z něj zkrátka bude vyzařovat pozitivní energie, kterou před světem jednoduše nikde neschová.           

   Zdroje: