Hvězdy z Teorie velkého třesku se staly díky seriálu nesmrtelnými, ale co dělají dnes?

Hvězdy z Teorie velkého třesku se staly díky seriálu nesmrtelnými, ale co dělají dnes?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Teorie velkého třesku, původně vysílána na CBS, byl dlouho vysílaný americká sitcom, jenž se točil od roku 2007 do roku 2019, a až dodnes je velmi populární. Humorný seriál pojednával o skupince sociálně nezapadajících přátel se všemi jejich životními zkouškami a souženími.

Jim Parsosn – Sheldon Cooper

Sheldon Cooper byl hlavní rolí seriálu. Je o něm známo, že si jde po svém a nestydí se chlubit se svou enormní inteligencí. Na konci seriálu se oženil se svou přítelkyní Amy Farrah-Fowlerovou, i když dlouho říkal, že ženu nikdy nebude potřebovat.

Parsons po odchodu ze seriálu působil jako výkonný producent seriálu „Spešl“ a převzal hlavní roli Henryho Wilsona v netflixovském seriálu Hollywood. Mezi jeho nejnovější filmové počiny patří „Zlo s lidskou tváří“ a „Kluci z party“.

Johnny Galecki – Leonard Hofstadter

Leonard je spolubydlící Sheldona (aspoň v prvních deseti řadách) a je spíše přímočará postava. Je samozvaný nerd, ale chce udělat dojem na novou sousedku Penny, která bydlí přes chodbu.

Herec Johnny Galecki, otec jednoho dítěte, pokračoval v hlavních rolích v epizodách nově natočeného seriálu „The Conners“, které je jakési pokračování seriálu „Roseanne“ z 90. let, a ve filmu „Psí poslání 2“.

Kaley Cuoco – Penny

Penny byla typická dívka od vedle, jenže producenti neočekávali, že bude její postava tolik oblíbená. Postupem času se však integrovala se zbytkem „nerdů“ a stala se pevným členem "gangu".

Herečka Kaley Cuoco také dosáhla obrovského úspěchu od svého odchodu ze seriálu, když hrála a produkovala hitovou show „Letuška“. Za svou práci na seriálu byla nominována na Zlatý glóbus a Screen Actors Guild Awards. Taktéž dabovala hlavní postavu v seriálu Harley Quinn.

Kunal Nayyar – Raj Koothrappali

Raj je plachý astrofyzik, který trpí selektivním mutismem, což znamená, že není schopen mluvit v blízkosti žen. Tuto nemoc dokáže porazit po hlubokém rozhovoru s Penny, a i když má poté několik přítelkyň, až do konce seriálu zůstává nezadaný.

Herec Kunal Nayyar v současné době natáčí pro film „Spaceman of Bohemia“ a zahrál si také v jedné epizodě kriminálky „Criminal: UK“. Aktuálně by ho nemusel poznat každý fanoušek, on si totiž ostříhal vlasy na krátko a za to nechal narůst vousy.

Simon Helberg – Howard Wolowitz

Howard je letecký inženýr, který dlouho žil se svou matkou, dokud neodjel do vesmíru. Poté, co se vrátil jako astronaut, oženil se s Bernadette a bydlel s ní.

Herec Simon Helberg se objeví ve filmu herecké kolegyně Mayim Bialik „As Sick As They Made Us“, kde bude hrát Nathana. Hraje také dirigenta ve filmu „Annette“ z roku 2021. Tento film je momentálně v postprodukci.

Melissa Rauch – Bernadette Rostenkowski Wolowitz

Bernadette dříve pracovala s Penny v Cheesecake Factory, než se začala věnovat naplno mikrobiologii. Po dosáhnutí doktorského titulu se stane Howardovou ženou.

Herečka Melissa Rauch dále hrála v epizodách seriálu „Černé pondělí“, „Robot Chciken“ a dabovala postavy v „Animaniacs“.

Mayim Bialik– Amy Farrah-Fowlerová

Amy byla Howardem a Rajem vybrána, aby šla na rande se Sheldonem. I když začala podobně jako Sheldon, tedy sociálně absolutně neschopná, seznámila se s ostatními ženami ve skupině, a najednou se začala zajímat o romantiku a vztahy.

Herečka Mayim Bialik má po odchodu ze seriálu plné ruce práce a hraje titulní postavu v seriálu „Call Me Kat“. Také hostovala v americké show „Jeopardy!“ a jejím nejnovějším úkolem je režie filmu „As Sick As They Made Us“. Hvězda také právě spustila svůj vlastní podcast s názvem „Bialik Breakdown“.

 

Zdroje: