Jak to má Jennifer Lopez s vrtěním zadku: To a mnoho dalšího už v červnu na Netflixu

Jak to má Jennifer Lopez s vrtěním zadku: To a mnoho dalšího už v červnu na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvaapadesátiletá Jennifer Lopez si rozhodně na nezájem fanoušků a médií stěžovat nemůže. Čerstvě zasnoubená s Benem Affleckem, zpěvačka, tanečnice i herečka se na sociálních sítích pochlubila, že chystá nový dokument Poločas (Halftime), který má premiéru už v červnu na Netflixu.

Zpěvačka se o projektu vyjádřila, že se snaží svým fanouškům připravit dokument s obsahem a nechá nahlédnout do svého obyčejného života. Chce tak ukázat, že její práce není jen o vrtění zadkem a že i ona má potřebu žít svůj život s trochou soukromí, což s bulvárem v zádech není zrovna jednoduché.

Lopez se také svěřila s tím, jak těžce nesla odmítnutí nominace na Oscara za film Zlatokopky, protože se na něj připravovala s hodně velkým nasazením.

Jako bonus je v dokumentu zmíněný vztah Lopez s Benem Affleckem, který v upoutávce říká:

Jednou jsem se jí zeptal, nevadí ti to? A ona řekla, že s tím počítala.

Řeč byla samozřejmě o znovu vzplanuté vášni mezi dvěma hvězdami, která nedá novinářům bulvárních plátků spát.

Lopez s partnerem, zdroj: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Dokument Poločas nabízí intimní nahlédnutí za oponu a odhaluje odvahu a odhodlání, díky nimž je Jennifer Lopez ikonou, ať už jde o působení na televizní obrazovce nebo na jevištích celého světa.

Lopez zpívala „This Land Is Your Land“ a „America the Beautiful“ na inauguraci prezidenta Joea Bidena v lednu 2021 a její vystoupení se Shakirou na Super Bowl 2020 zhlédlo na YouTube více než 231 milionů lidí.

Dokument se zaměřuje na mezinárodní superstar, která po desetiletí inspiruje své fanoušky vytrvalostí, všestranností a přínosem pro kulturu.

Poločas slouží jako nahlédnutí do současného života Lopez, který se hodně liší od let, kdy začala být slavnou. Dnes je kromě umělkyně také matkou a snaží se svůj vliv použít správným způsobem.

Nejde o první dokument, ve kterém pozvala kamery do svého soukromí. V roce 2014 už natočila pro HBO dokument, kde se kromě své práce podělila i o to, jak nebylo snadné být za superhvězdu na půlročním turné se dvěma malými dětmi.

Nový dokument Poločas bude mít premiéru 8 června na festivalu Tribeca v United Palace ve Washington Heigts a od 14. června bude na Netflixu. Spolupořadatelem festivalu je Robert De Niro, který označil film za „silný příběh“.

Streamování na Netflixu od 14. června. Pokud potřebujete další podporu, spoluzakladatel Tribeca Film Festivalu Robert De Niro popsal film jako „silné vyprávění“.