Nejlepší filmy pro děti. Který je ten nejoblíbenější u vás doma?

Nejlepší filmy pro děti. Který je ten nejoblíbenější u vás doma?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přejete si potěšit děti, a dopřát jim filmovou podívanou? Podívejte se na ty nejlepší filmy pro děti, které dětské oči ohromí a nadchnou!

Trilogie o Bezzubkovi a Škyťákovi

Pokud děti máte, jistě tušíte, o čem je řeč. Nejoblíbenější filmová postava současných dětí, filmový drak Bezzubka a jeho vikingský kamarád Škyťák. Příběhy Jak vycvičit draka 1, 2 a 3 rozhodně nadchnou každého dětského diváka. Holky se pak doslova uvidí v Bílé Běsce, která se objeví ve třetím díle. Příběhy o přátelství a odvaze budou bavit i vás! A dokonalé filmové efekty rozhodně potěší nejedno oko. Bavte se!

Další animáky o partě ze zoo

Chcete se smíchy válet společně s dětmi? Je jedno, zda jim jsou tři roky nebo se jedná o veledůležité puberťáky. Příběhy ze zvířecí říše otevřou oči směrem přátelství prostě každému! O jaký animák se jedná? Opět třídílná série s názvem Madagaskar. Budete řvát smíchy!

Děti z Bullerbynu

Příběhy, které jsme v knižní podobě hltali snad všichni. O partě dětí, která vyrůstá na venkově a zažívá různá dobrodružství, byl natočený krásný film. Pokud chcete dětem pomoci se vztahy mezi sourozenci a kamarády nebo je jen tak nechat, aby se podívaly, jak se žilo na jiném místě v jiné době, nechte je kouknout na tento super film!

Odvážná Vaiana

Krásný příběh o tom, že když máte dostatek víry v sebe sama, dokážete naprosto všechno na celém světě, i bez cizí pomoci. Co více dodat. Krásný animovaný příběh, který potěší srdce všech odvážných a dobrodružných malých objevitelů.

Jak vytrhnout velrybě stoličku

Pokud jste máma, zřejmě občas trochu zuříte jako filmová máma legendárního Tomáše Holého. Žádná maminka si nepřeje, aby se jejímu dítěti něco stalo. Viděno očima dětí je však tento film dokonalý a plný dobrodružství a odvahy!

No ano, nebojte se. Nezapomněli jsme. Samozřejmě nemůžeme nezmínit Pippi dlouhou punčochu. Bez jejích bláznivých zážitků by to prostě nešlo!