Které herečky si nemusí dělat starosti ze stáří a ubývajících hereckých příležitostí a kolik si za svoji kariéru vydělaly

Které herečky si nemusí dělat starosti ze stáří a ubývajících hereckých příležitostí a kolik si za svoji kariéru vydělaly
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý rok přichází dvě období, prosinec a leden, kdy jsme ze všech stran zahrnovaní informacemi o největších příjmech, které si za poslední rok naše oblíbené celebrity vydělaly. Pojďme se ale podívat, jak jsou na tom některé herečky s financemi celkově.

Tentokrát se podíváme, jak na tom jsou dvě populární herečky. Která z nich si polepšila rozvodem, vydělala v reklamě nebo je rozeným obchodníkem.

DEMI

Za dobrou partii je určitě považovaná herečka, producentka a režisérka Demi Moore (1962). Její jmění se odhaduje na 200 milionů dolarů.

Od začátku 90.let patřila mezi nejžádanější herečky, získala dvě nominace na Zlatý glóbus a v různých obdobích své kariéry patřila k nejlépe placeným herečkám vůbec.

Kromě peněz, které si vydělala, si rozhodně polepšila i díky svým rozvodům.

Když se rozcházela s Brucem Willisem, dostala jako rozvodové vyrovnání 90 milionů dolarů. Šlo o hotovost a nemovitost.

Sama byla ve vydělávání peněz také úspěšná. V 90. letech stanovila rekord v honoráři pro herečku, když za film Striptýz vyinkasovala 12,5 milionů dolarů (dnes by to bylo asi 20 milionů dolarů). Další slušný honorář ji přistál na účtu za film G.I. Jane. To bylo 11 milionů dolarů. Další milionové honoráře měla například za filmy Pár správných chlapů (3 miliony dolarů), Neslušný návrh (6 milionů dolarů), Šarlatové písmo (7 milionů dolarů) atd. Celkem se odhaduje, že si za herecké role domů přinesla kolem 60 milionů.

Vydělala také jako producentka 3 filmů Austin Powers, Slušný příjem ji zajistila i životopisná kniha.

Součástí rozvodového vyrovnání byl i byt u Central Parku v New Yorku o rozloze 7000 m2. S Brucem Willisem za něj v roce 1990 zaplatili 7 milionů dolarů. V roce 2015 ho Demi dala k prodeji za 75 milionů dolarů, ale nakonec ho prodala za 45 milionů dolarů. Vlastní také několik dalších nemovitostí (v Hailey, Idaho a sídlo v Beverly Hills koupené v roce 2003 za 3,15 milionů dolarů).

Zajímavý byl i rozvod s Ashtonem Kutcherem v roce 2011. Byli manželé šest let. V té době se jmění Demi odhadovalo na 150 milionů dolarů a Ashtonovo na 140 milionů dolarů. Demi žádala kromě výživného podíl z veškerých Ashtonových technologických investic (Skype, AirBnB, Uber atd.), které za dobu manželství uskutečnil a také část z honorářů ze série Dva a půl chlapa (bral 800 tis. dolarů za epizodu). Podle kalifornských zákonů se majetek získaný v manželství dělí na polovinu.

JENNIFER

Bohatá nevěsta by byla i Jennifer Aniston (1969). Podle podrobných průzkumů má čisté jmění 300 milionů dolarů. Kromě příjmů, které ji plynou z práce herečky a producentky, má slušné peníze z reklam.

Od roku 1994 do 2004 si herečka vydělala slušné peníze za ztvárnění role Rachel v sitcomu Přátelé. Za první sezónu si vydělala 22500 dolarů za epizodu. Ve druhé sérii už to bylo 40 000 dolarů za epizodu. Od třetí série se herci dohodli a začali si honoráře domlouvat jako skupina. Za 7. a 8. sérii už to bylo 750000 tisíc dolarů za epizodu a poslední dvě sezóny si všichni hlavní herci přišli na 1 milion dolarů za epizodu. Navíc od roku 2000 dostávají procenta ze zisku seriálu, což i dnes není zanedbatelná částka.

Od roku 1997 do 2011 měla Jennifer z filmů zisk 75 milionů dolarů. Poslední roky má stálé roční příjmy 20-30 milionů dolarů z herecké práce a z reklam. Vytvořila také 6 parfémových vůní.

V roce 2012 utratila 20,1 milionů dolarů za dům v Bel Air v Los Angeles. V roce 2006 po rozvodu s Pittem koupila dům v Beverly Hills za 13,5 milionu dolarů. Ten opravila a za pět let prodala za 35 milionů dolarů. Vlastní také nemovitost v New Yorku.