ZOO: Robert se probral z kómatu, ale Eliška z toho nakonec šťastná není a čeká ji boj

ZOO: Robert se probral z kómatu, ale Eliška z toho nakonec šťastná není a čeká ji boj
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eliška dlouho čekala na nějakou dobrou zprávu z nemocnice. A konečně ji dostala. Robert se probrat. Musel ještě na celou řadu vyšetření, ale ona už celá natěšená plánovala návštěvu, aby mohla své lásce říct, jak moc těžké to bez ní bylo. A chyběl i klukům.

Někdo byl však mnohem rychlejší než ona a Elišku čekala zdrcující novinka. Robert po mrtvici ztratil paměť a posledních deset let života vymazal. A před deseti lety byla v jeho životě úplně jiná žena. Právě na tu si vzpomněl a dal jí o sobě vědět. Bývalá manželka se rozhodla nové situace naplno využít.

Před lety od Roberta odešla s jiným mužem, ale ten vztah dlouho nevydržel, a tak dostala jedinečnou příležitost svou starou chybu napravit. A všechny trumfy drží v ruce. Robert si totiž nepamatuje ani to, že dělal v zoo, že ho manželka opustila a on se zamiloval do Elišky a jejích synů. Alespoň takové informace dostala Eliška od matky Roberta, která také není ze současné situace nadšená. Ale nic není ztraceno, ani Robertova paměť. Jen potřebuje čas. Jeho matka se však bojí, že bývalá manželka ho bude mít dostatek na to, aby si Roberta zpracovala, jak bude potřebovat.

Eliška se zkusila s bývalou manželkou sejít a věřila, že když ji požádá o laskavost, tak to pochopí. Jenže to se mýlila a brzy zjistila, že pokud bude Roberta chtít, musí si ho zpět vybojovat.

Karel také nemá úplně nejlepší dny

Peklo zažívá i opuštěný Karel Rokl. Stázka je milé děvčátko, ale vyžaduje stále jeho pozornost a on nestíhá prakticky nic jiného, než se jí celý den věnovat. A to se mu ještě přišla vysmívat tchýně Běla. Zprvu to vypadalo, že ho snad i zbije. Nebránil se, protože věděl, že si to zaslouží.

Běla žasla, když zjistila, že ještě ani neuvažoval o testu otcovství. Všechno může být přece úplně jinak a on by se měl přesvědčit, jak moc k němu byla bývalá milenka upřímná. Mohla ho jen využít, aby jí dítě pohlídal. Přišlo jí také divné, proč matka holčičky razantně odmítla kontaktování své matky, babičky děvčete. Ta by přece mohla alespoň občas Karlovi od nečekaných povinností ulehčit.

Karel optimisticky očekával, že by mu mohla Běla trochu pomoct, ale to se spletl. Jen mu poradila, aby si našel chůvu. Tou se na pár hodin stala jedna bývalá Karlova studentka, ale po jednom hlídání to vzdala, protože holčička s ní nebyla schopná komunikovat. Tak to opět zůstalo na Karlovi a ten chudák ještě ani nestihl nakoupit něco k jídlu.

A to ještě netuší, jaké starosti má Marie v práci a že by potřebovala někoho, kdo by jí alespoň vyjádřil podporu. Ale stála by o ni vůbec?

A něco z jiného soudku

Zdroje článku: