Akční Vendula dostala požehnání od celé rodiny. Bude se teď cítit konečně lépe?

Akční Vendula dostala požehnání od celé rodiny. Bude se teď cítit konečně lépe?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Že je Vendula akční ženou, to už v Ulici dokázala několikrát. Už její nástup do seriálu o její postavě něco napovídal. Vendula, ačkoliv měla knedlík strachu v krku, přijela do Prahy najít svého tátu Lumíra. Toho nejen našla, nýbrž si s ním dokázala vybudovat krásný vztah.

Za dobu své působnosti v Ulici si stihla najít manžela, vybudovat bistro a porodit Elišku. Ačkoliv ta je ještě maličká, Vendula se vrací do práce. Potřebuje k tomu však požehnání svých blízkých.

Vendula doma neposedí, a tak chce zpátky do práce, aby vyplnila místo po Sáře 

Být jen doma u miminka, to by bylo pro Vendulu až moc fádní. Je to ženská, která stíhá za tři, a tak potřebuje svůj čas mimo přebalování a krmení něčím vyplnit. Naštěstí má bistro, které je u ní hned na druhém místě za rodinou. Otázku, kdy se do bistra od Elišky vrátí, si nechávala Vendula otevřenou, protože sama nevěděla, jak to bude. Jenže Eliška je hodné miminko a Sára Vendule oznámila, že chce odejít. To vše způsobilo, že si Vendula usmyslela, že se do práce vrátí dříve, než původně předpokládala. Jenže co na to ostatní členové rodiny? Aby Vendula měla klid, musela to napřed s rodinou probrat. 

Vendula je sice akční, ale velmi hodná a neuškodilo by jí, kdyby se v některých věcech na rodinu zase až tolik neohlížela. Na mysli teď určitě nemáme jejího manžela Pavla, se kterým samozřejmě musí táhnout za jeden provaz. V případě babičky Vilmy to už tak akutně nevidíme. Proč by do Venduliných rozhodnutí měla zasahovat právě Vilma? Ta ale kupodivu nakonec souhlasila.

Vendulu nakonec podpořila celá rodina, Zdroj: TV Nova

Pavel by Vendulu na provaze doma neudržel

Ačkoliv byla sama za sebe rozhodnutá, měla Vendula strach, jak na její rozhodnutí bude reagovat zbytek rodiny. Nebude za krkavčí matku? Nebudou si o ní myslet, že chce od Elišky utíkat? Své rozhodnutí probrala nejprve s Pavlem, který souhlasil. Nejspíš už jen proto, že Vendulu dobře zná. Ví, že by ji doma žádnou silou neudržel. Pak vše řekla Lumírovi, který ji nejen podpořil, nýbrž také zpracoval i babičku Vilmu, která už už začala mít štiplavé poznámky. Nakonec všichni usoudili, že šťastná máma rovná se šťastné dítě, a tak diváci po prázdninách uvidí Vendulu v bistru ještě častěji. 

Zdroj článku:
  • Autorský text