Vanda měla zažít Klause, ten zvedl nájem dokonce o 35 %

Vanda měla zažít Klause, ten zvedl nájem dokonce o 35 %
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda se všemožně snažila dostat do Luďkova bytu a velmi nečekaně jí s tím pomohlo až zvýšení nájmu. Původně to od Evžena brala jako podraz, ale teď by mu nejradši zlíbala ruce. 

Vandě už ani nevadí, že se společným bydlením dříve nepřišel sám Luděk 

Vanda Veselá je holka chytrá a ačkoliv v životě nadělala pár bot, teď to vypadá, že příjezd do Česka pro ni byl zásadním životním rozhodnutím. Kdyby nepřijela, nepoznala by svou mámu. Ta jí pomohla dostat se z dluhů. Kdyby nepřijela, nedostala by se přes Evžena a Blanku k Luďkovi. Teď s ním sdílí jeden společný byt i práci.

Dokonce jí už ani nevadí, že Luděk se společným bydlením nepřišel sám od sebe, nýbrž ho k tomu dohnalo skokové zvýšení nájmů. Ať tak nebo tak, hlavní je, že je s Luďkem pod jednou střechou. A to Luděk celkem nedávno přísahal, že si k sobě Vandu nikdy nenastěhuje. Vandě nevadí ani Adam. Ten je stejně pořád někde venku nebo leží v knihách... a tak jakoby tam ani nebyl. 

Zprvu si Vanda stěžovala na to, že skokové zvýšení nájmu až o 20 % nemá šanci utáhnout. To měla zažít Klause! Ten zvedl nájem dokonce až o 35 %! Co by na toto číslo Vanda asi řekla? Navíc Evžen k ní přišel s tím,že ho to mrzí a rozhodně se to netýká jenom Vandy. Ať tak či tak, Vandě už zvýšení nájmu nevadí, právě naopak. Díky tomuto kroku Adriany může totiž zvelebovat Luďkův byt.

Třeba je Vanda karmou pro Luďka, který za svůj život spáchal hodně škod, zdroj: Tv Nova

Žádosti o ruku se od Luďka nejspíš nedočká, co takhle mu porodit dítě? 

Zatímco Vanda je životem nezkušená, Luděk toho zažil dost na to, aby se spontánní žádosti o ruku vyvaroval. Prstýnku se Vanda od Luďka nejspíš nikdy nedočká. Co by tedy měla udělat, aby si Luďka udržela natrvalo? No nejspíš s ním zplodit dítě! To by bylo něco. Společné dítě je už dost silným pojítkem, nemyslíte? Navíc to do sebe hezky zapadá, protože představitelka Vandy - herečka Kristýna Hrušínská je těhotná. Jestli se to vážně stane, Blanka s Evženem se potrhají smíchy. Vanda totiž není ženou do života.

Ačkoliv se teď Vandě vše daří a horoskopy jí nepředpovídají žádné mráčky na obzoru, ve chvíli může být vše jinak. Stačí maličké zakopnutí nebo něco, co Vandu vyvede z míry a z úspěšné ženy se stane nespokojené dítě, které si poběží stěžovat za maminkou. A všem okolo, třeba Amálce, si bude stěžovat, jak je život zlý. 

Ale třeba se to nestane. Třeba má Vanda vážně více štěstí než rozumu. Třeba je Vanda karmou pro Luďka, který za svůj život spáchal hodně škody. Třeba to bude Luděk, komu končí dobré časy. Jen aby ještě rád nevzpomínal na samostatnou, sebevědomou, studující a vydělávající Blanku. Vanda... ta se na mateřské nejspíš nepřetrhne. Místo, aby si užíval luxusu a dovolených, bude sponzorovat Vandu, platit její dluhy a život společné dítě. A až se to dozví Blanka, bude vědět, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě. 

Zdroj článku:
  • Autorský text