Vanda z Ulice si vysnila společné bydlení s Luďkem. Klapne to?

Vanda z Ulice si vysnila společné bydlení s Luďkem. Klapne to?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda je více než připravena udělat ve vztahu s Luďkem další krok. S radostí by se k němu nastěhovala, jen kdyby jí to nabídl! Luděk však její narážky záměrně přehlíží. Nehodlá se pouštět do něčeho zavazujícího, navíc teď nabídnul bydlení Adamovi.

Vanda chce udělat další krok

Vanda si svůj vztah s Luďkem nemůže vynachválit. Po společně stráveném létě, kdy k ní byl velmi pozorný a ohromně na ni zapůsobil, by byla nejradši, kdyby si ji rovnou nastěhoval k sobě. Koneckonců si našel nový, moderní byt, kam by se jeho zamilovaná přítelkyně bez problémů vešla. Její teorii podporuje i nebeská klenba. Podle horoskopu jsou hvězdy příznivě nakloněny zásadnímu životnímu kroku, nějaké výrazné změně, pravděpodobně z místa na místo. Vanda si to jako obvykle vyloží vlastním romantickým způsobem – jako výzvu k sestěhování!

Luděk se nemíní nechat uvázat

Věrná fanynka horoskopů se vždycky do všeho vrhala po hlavě, zcela neuváženě a s naivními představami, které se bohužel většinou srazí s drsnou realitou. Ani v případě Luďka nechce slečinka jen trpělivě sedět a čekat, až se dotyčný k něčemu rozhoupe. Rozhodne se vzít štěstí do vlastních rukou. A – stejně jako tolikrát předtím – tvrdě narazí! Pan zubař se totiž po zkušenostech s Blankou do vážného vztahu a společného bydlení dvakrát nežene. Jen by to vedlo k nudnému stereotypu, navíc se přece s Vandou domluvili, že spolu začnou bydlet až v nově postaveném domě. Do té doby není třeba věci měnit. Alespoň si budou vzácnější, pravda?

Adam novým spolubydlícím Luďka, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Novým spolubydlícím se stane Adam

Vandě nezbývá než chápavě přikývnout a polknout hořkost. Bude to obzvlášť těžké poté, co Luděk nabídne společné bydlení jednomu ze svých dětí. Kristýna si totiž uvědomuje, že u mámy zabírá postel a nechce být přítěží ani Blance, ani Adamovi. Nakonec to bude Adam, kdo se s tátou domluví, že u něj začne bydlet.

Vanda se tolik snaží začlenit do rodiny, ale Luděk ji ze společných aktivit vyřazuje. Když se Adam nastěhuje, v podstatě ji pošle pryč, aby si první den ve společnosti syna co nejvíc užil. Jak se k tomu ublížená Vanda postaví?

Zdroj článku:
  • Autorský text