Zpátky do minulosti: Jiří Kreuzer a jeho coming out v Ulici skončil skutečnou úlevou

Zpátky do minulosti: Jiří Kreuzer a jeho coming out v Ulici skončil skutečnou úlevou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to už dávno, co měl Otakar Brousek ml. v Ulici svou hlavní dějovou linku. Objevoval se po boku kadeřnice Simony a spousta diváků si tehdy myslela, že právě on coby Jiří Kreuzer ml. bude jejím novým mužem. Jenže to by nesměl být gay... Pamatujete na jeho coming out v Ulici? 

Pro Jiřího Kreuzera nebylo vůbec lehké jít s pravdou ven 

Jiří Kreuzer mladší byl pohledný muž v těch nejlepších letech. Když se pak objevil vedle osamělé kadeřnice Simony, spousta diváků se na něj dívala jako na jejího nového partnera. Což o to, Simona by se s ním neměla vůbec špatně. Jiří Kreuzer byl vzdělaný a měl až přehnaně dobré způsoby.

Byl slušný, měl obecný přehled a se Simonou se velmi sblížil. Tak v čem byl háček? Že by byl pro Simonu až moc nóbl? Ostatně vedle Pepana vypadal slušně snad každý jiný chlap. O to tady ale nešlo. Simona by o něj určitě měla zájem, jenže Jiří Kreuzer byl gay. To mnohé vysvětlovalo, hlavně jeho důvěrný vztah k Simoně. 

Říká se, že gayové jsou pro ženy velmi dobří kamarádi. Tím, že odpadá případné sexuální jiskření, mohou dotyční rozvíjet svůj vztah úplně na jiném stupni. To se mnohdy podepíše na vyšší míře důvěřivosti, otevřenosti a přátelské intimity mezi dotyčnými.“

Jak Jiří Kreuzer přiznal vztah s Martinem Havránkem? 

S Martinem Havránkem (herec Filip Blažek) se Jiří Kreuzer poznal na firemní akci. Trošku víc se poznali a zjistili, že jim je spolu moc dobře. Nicméně svůj vztah ještě nějakou dobu testovali, než usoudili, že je správná doba pro to, aby vyšli s pravdou ven. To pro ně nebylo vůbec jednoduché, hlavně kvůli předsudkům jejich okolí.

Naštěstí Jiří poznal Simonu, která mu humorem sobě vlastním pomohla se situace elegantně vybruslit. Nejvíce zaskočená byla její maminka, která si po oznámení této novinky dokonce utřela ruku, kterou jí předtím Kreuzer podal. Po tom, co o sobě řekli pravdu, a nakonec se na radnici také vzali, si mohl Jiří Kreuzer s partnerem oddechnout. Není totiž nic více ubíjejícího, než když se musíte neustále přetvařovat. 

Zdroj článku:
  • autorský text