Dokument o vražedné rodince – Americká vražda: Rodina od vedle

Dokument o vražedné rodince – Americká vražda: Rodina od vedle
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tento film vypráví příběh o rodinné vraždě Wattsových v roce 2018, které se staly v městě Frederick v Coloradu. K zachycení událostí, které se tam staly, používá dokument archivní záběry včetně příspěvků na sociálních médiích, záznamů vymáhání práva, textových zpráv a domácích videozáznamů.

Monstrum Watts

Případ kolem této rodiny se dostal do podvědomí ve Spojených státech poté, co se dvojnásobná matka a těhotná žena Shanann Wattsová společně s jejími dětmi v roce 2018 bez stopy ztratila ze svého domova v Coloradu. Shanannův manžel Chris Watts, otec všech tří dětí, byl zdánlivě emocionálně ztroskotán jejich zmizením a veřejně je vyzýval, aby se bezpečně vrátili domů.

Později vyšlo najevo, že Chris, který měl poměr s novou přítelkyní Nichol Kessingerovou, zabil manželku a děti. Ale proč to udělal? Tuto otázku si kladli a kladou hned několik kriminálek, ale případ rodiny Wattsových je obzvláště těžký pochopit. Proto Netflix produkoval dokumentární film točící se kolem motivu, přesnému důvodu a provedení zločinu.

Až moc možností

Není zcela jasné, co přesně vedlo Chrise k vraždě své rodiny.

Jednou možností mohla být nová práce Shananny, kvůli které byla často na pracovních cestách, a ne doma u manžela. Mohl být Chris žárlivý na to, co by se mohlo na těch cestách dít? Nebo prostě chtěl začít nový život se svou milenkou?

To, že bez skrupule zabil svou manželku a obě vlastní děti, přičemž manželku zahrabal do hrobu a děti schoval do kanystrů, byl dostatečný námět k natočení tohoto dokumentu. Taktéž ukazuje, že se i zdánlivě dokonalá rodina může ze dne na den kompletně změnit.

 

Zdroj: