Bára Nývltová z Ordinace v růžové zahradě bude bojovat o přežití

Bára Nývltová z Ordinace v růžové zahradě bude bojovat o přežití
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mladá a atraktivní herečka Barbora Jánová proslula jako Bára Nývltová z Ordinace v růžové zahradě či jako Sylva Popelková ze Slunečné. Brzy se nám představí v docela jiné roli – jako účastnice nemilosrdné reality show Survivor Česko.

Debutovala v pohádce Vodník a Karolínka

Krásná a talentovaná Bára Jánová (32) se o herectví začala zajímat už během druhého stupně základní školy. Její první zkušenost přineslo jeviště Stavovského divadla, kde si zkusila menší roli princezny Alžběty v inscenaci Richard III. Po maturitě studovala mediální komunikaci a pracovala jako asistentka režie v České televizi. Následně vystudovala herectví v Praze.

Nyní se objevuje v seriálech i českých a zahraničních filmech. Všimnout si jí můžete např. v komedii Probudím se včera (2012), kde hraje studentku Janečkovou, dále pak v romantické komedii Vánoční hvězda (2012) a v pohádce Vodník a Karolínka (2010), která představovala její televizní debut. Mezi její zatím nejznámější role patří Sylva Popelková ve Slunečné, Kamila Voláková v seriálu Doktoři z Počátků, Hanka z Cirkusu Bukowsky, Marylin z Ohnivýho kuřete a Marika z Inspektora Maxe. Hrála ale také v Modrém kódu nebo v Ordinaci v růžové zahradě.

Bára Jánová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Výrazněji se zapsala jako doktorka Nývltová z Ordinace

Právě postava mladé začínající lékařky před atestací, Barbory Nývltové, jí pomohla se zviditelnit. Vzpomínáte si ještě, o čem byl její příběh? Do kamenické nemocnice nastoupila, aby svedla souboj o pozici s doktorem Tomášem Zajícem (Braňo Holiček). Hodnou doktorku vychovala babička v ezoterickém duchu, která neměla ani tušení, že si její vnučka při studiích přivydělávala bokem uspokojováním chlípných mužů. Bářin život ale nabral správného směru, když se zamilovala do syna ředitele nemocnice Reného Seiferta. Později s ním také přišla do jiného stavu.

Barbora Jánová si roli v Ordinaci chválila stejně jako své herecké kolegy, zejména zmíněného Braňa Holička a také Jana Čenského. První natáčecí den pro ni byl ale poněkud náročný. Měla nastoupit v šest hodin ráno a rovnou k operaci. Čekalo ji vedro na sále, spousta ostrého světla, naopak málo místa a umělé vnitřnosti vypadající tak reálně, až se polekala.

Teď bude Bára Jánová bojovat o život i pohádkovou odměnu

Čím se Barbora Jánová zabývá v současnosti? Nejspíš tím, jak si zlepšit fyzickou kondici, protože tu bude rozhodně potřebovat v nové drsné reality show Survivor Česko & Slovensko, jíž se rozhodla zúčastnit. Pro ni a několik dalších soutěžících se zdánlivě dokonalý tropický ráj promění v hotovou noční můru, v níž budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla, ale i jeden s druhým, a to o lákavou výhru v podobě 2 500 000 Kč. Dobrodružná výzva o přežití ve světě proslula jako vůbec nejnáročnější show tohoto typu. Na obrazovkách TV Nova se na ni můžete těšit už od úterý 11. ledna 2022.

 

Zdroje: