Diskuze

Úterý v Ulici: Blanka se před Igorem rozpovídá o Vandě a Luděk dá Kristýně na výběr – buď Tomášek, nebo já

Úterý v Ulici: Blanka se před Igorem rozpovídá o Vandě a Luděk dá Kristýně na výběr – buď Tomášek, nebo já
Pomluvy Strouhové a Hanuškové přimějí Blanku odkrýt karty alespoň před Igorem a svěřit se mu, proč vlastně Vanda ukradla tak obrovské množství peněz. Luděk před barákem potká Kristýnu a Tomáška, což se pochopitelně neobejde bez nepříjemné scény.
Zpět na celý článek

Pomluvy Strouhové a Hanuškové přimějí Blanku odkrýt karty alespoň před Igorem a svěřit se mu, proč vlastně Vanda ukradla tak obrovské množství peněz. Luděk před barákem potká Kristýnu a Tomáška, což se pochopitelně neobejde bez nepříjemné scény.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Nový britský seriál Černá holubice nabízí trochu naivní a zábavný svět špionáže a křehkou brunetku, co má ráda nože
09.12.2024

Nový britský seriál Černá holubice nabízí trochu naivní a zábavný svět špionáže a křehkou brunetku, co má ráda nože

Černá holubice je špionážní seriál dostupný nově na Netflixu. Nabízí dramatický a akční pohled do temného světa mezinárodní špionáže. S ambiciózním...

Ulice: Lubošova nemoc postupuje. Podle Markéty Stehlíkové ho vrací do dětství
09.11.2024

Ulice: Lubošova nemoc postupuje. Podle Markéty Stehlíkové ho vrací do dětství

Luboš se v nových epizodách Ulice přehoupne do dětského období, prozradila představitelka Karly, jež zároveň popsala, jak rozlišuje dvojčata, která...

Tuhle herečku obdivovali všichni, ale jen málo lidí poznalo její temnější stránku
31.05.2025

Tuhle herečku obdivovali všichni, ale jen málo lidí poznalo její temnější stránku

Skvělá herečka, která začínala jako úřednice a vypracovala se až na výsluní. To byla ve zkratce Marie Rosůlková, která by 17. prosince slavila...

Jedna rodina: Vilda podlehl kouzlu okamžiku a neví, kudy kam
25.02.2025

Jedna rodina: Vilda podlehl kouzlu okamžiku a neví, kudy kam

Trable s láskou, trable s dětmi. Nejvíce zamotaný život má nejspíš Vilda. Jeho snaha být rodičem je opravdu velká a vše ostatní jde stranou. Po...

Konzervativní český divák už má v podzimní televizní nabídce jasno
11.11.2024

Konzervativní český divák už má v podzimní televizní nabídce jasno

Žádné velké překvapení se za uplynulý týden v televizi nekonalo. Rozběhlé televizní seriály, jako jsou Četnické humoresky nebo Případy 1. oddělení,...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Schyluje se ke kulinářskému souboji, Majer si mne ruce a Veronika nejspíš zůstane ve vesnici
10.02.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Schyluje se ke kulinářskému souboji, Majer si mne ruce a Veronika nejspíš zůstane ve vesnici

Olí je stále zklamaný z Martina. Nedokáže ocenit, že se záškodník přiznal. Veronika zjišťuje, jaké plány měl Majer po celou dobu, co byla ve...

Ulice: Představitel oblíbené postavy pil tak, že musel vyhodit televizi. Dnes o tom mluví bez obalu
25.09.2025

Ulice: Představitel oblíbené postavy pil tak, že musel vyhodit televizi. Dnes o tom mluví bez obalu

V Ulici se objevuje jako Evženův a teď i Vandy kamarád. Svého démona dosud neporazil, ale v boji se nevzdává. Snad mu práce v Království hraček dá...

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek se Vojta pokusí o polibek a v hospodě se objeví Denisa Mastná
08.01.2025

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek se Vojta pokusí o polibek a v hospodě se objeví Denisa Mastná

Vojta se zeptá Leontýnky, jestli by nechtěla pusu, ale nedopadne to úplně podle jeho představ. Žaneta Kolářová o sobě dá znovu vědět. Do hospody...

Výměna manželek: Míša chtěla dát lekci svému partnerovi, ale nakonec otevřela oči i tomu náhradnímu
22.10.2024

Výměna manželek: Míša chtěla dát lekci svému partnerovi, ale nakonec otevřela oči i tomu náhradnímu

Ve středečním dílu pojede Anna na sídliště do Českých Budějovic k rodince, která má poměrně rychlé životní tempo, na které není zvyklá. Naopak Míša...

Ulice: Rozpačité první setkání Gábiny s náhradní matkou – Petra neví, kam dřív skočit
25.01.2025

Ulice: Rozpačité první setkání Gábiny s náhradní matkou – Petra neví, kam dřív skočit

Herečka Kristýna Leichtová přichází do Ulice, aby ztvárnila Petru Beranovou, náhradní matku pro dítě Gábiny a Jirky Hermanových. Postava působí na...

Diskutujte

Nejnovější diskutované