Podivnosti některých hvězd jen stěží pochopíte: Nicolas Cage si koupil hrobku ve tvaru pyramidy

Podivnosti některých hvězd jen stěží pochopíte: Nicolas Cage si koupil hrobku ve tvaru pyramidy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Životy celebrit nás moc baví, a tak je někdy hodně úsměvné se dozvědět, co tito lidé dělají, když zrovna ve filmu nezachraňují svět nebo jak to mají ve svém soukromí.

Nicolas Cage patří mezi hollywoodskými podivíny k elitě. Kromě třímetrové pyramidy pro svůj poslední odpočinek, kterou si už před časem pořídil, si herec také jeden čas doma hýčkal zajímavého domácího mazlíčka. Cage měl doma chobotnici a údajně věřil tomu, že bude díky ní lepším hercem. Stejně bizarní je, že jedno z jeho manželství trvalo jen 4 dny anebo že pojmenoval svého syna podle oblíbeného komiksového hrdiny Supermana.

Angelina Jolie se zase jednou v rozhovoru zmínila, že ve svém bouřlivém manželství s Billy Bobem Thorntonem se často během milostných hrátek řezali nožem a pili svou krev.

Christopher Walken je dnes považovaný za charismatického herce. Část svého života ale pracoval jako krotitel lvů v cirkuse.

Cirkusové šapitó lákalo i jinou hereckou hvězdu. Fešák Pierce Brosnan se moc nechlubí tím, že vystupoval několik let jako polykač ohně.

Matthew McConaughey v jednom rozhovoru uvedl, že nepoužívá deodorant, protože má rád svou přirozenou vůni a nechce ji míchat s jinou vůní. Nabízí se otázka, jak asi voněl, když si v mládí při výměnném studijním pobytu přivydělával jako čistič kurníků.

Elizabeth Hurley většinou vídáme v plavkách, jak ukazuje své nestárnoucí tělo a budí tak dojem, že starost o vzhled ji zabere mnoho času. Kráska ale na jedné zahradní oslavě vzala do ruky luk a všem vyrazila dech svým střeleckým uměním. A navíc je z ní velká farmářka. Na svém statku má kromě tlupy psů a koček i krávy, prasata, husy a slepice.

Katy Pery je posedlá čistým chrupem. Hvězda si odbíhá čistit zuby 6x za den, a navíc má u sebe vždy alespoň dvacet různých kartáčků.

Robert Pattinson je sice zatím štíhlý kluk, denně ale klidně vypije 30 plechovek oblíbené Coca-coly a aby měl cukru dost, pojídá ještě gumové medvídky.